روش پخت نان گردویی با ماکروویو

جام جم سرا: نان گردویی از آن شیرینیهایی است که برخی در پذیراییها و مناسبتهایی چون عید نوروز سراغ آن میروند و برخی هم هر وقت میلشان بکشد! طرز تهیه آن را با ماکروویو بخوانید تا همیشه تازه‌اش در دسترستان باشد.
کد خبر: ۵۵۳۷۲۰

مواد لازم
تخم مرغ: ۱ عدد
شیر هموژنیزه: ۰۶. ۰ لیتر
کره: ۱۰۰ گرم
آرد سفید: ۱۷۵ گرم
شکر: ۷۵ گرم
خرما: ۷۵ گرم
موز: ۱ عدد
گردو: ۵۰ گرم
خاک قند: به اندازه دلخواه


طرز تهیه شیرینی گردویی

شیر، تخم مرغ و کره آب شده را خوب با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا پف کند. شکر و آرد را نیز به آن اضافه کنید (هنگامی که آرد را اضافه کردید، مخلوط را زیاد به هم نزنید). گردو، خرما و موز (له شده) را نیز در آن بریزید. سپس یک ظرف مناسب نسبتاً مسطح با دیواره ۳ الی ۴ سانتی‌متر انتخاب کرده، مقداری ته و اطراف آن را چرب کرده، مخلوط را داخل آن بریزید و ظرف را مدت ۱۲ - ۱۰ دقیقه با قدرت ۷۰% داخل مایکروویو قرار دهید. پس از پایان زمان پخت، ظرف را بیرون آورده، اجازه دهید سرد شود. سپس روی آن را با خاکه قند و موز حلقه شده تزئین کنید.

بهتر است در مدتی که نان گردویی را مصرف می‌کنید، روی آن را بپوشانید تا از خشک شدن آن جلوگیری شود.

>> آشپز ایرانی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
ش
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۴۲ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۳
۰
۰
عكس نان برنجیه

نیازمندی ها