روش پخت نان گردویی با ماکروویو

جام جم سرا: نان گردویی از آن شیرینیهایی است که برخی در پذیراییها و مناسبتهایی چون عید نوروز سراغ آن میروند و برخی هم هر وقت میلشان بکشد! طرز تهیه آن را با ماکروویو بخوانید تا همیشه تازه‌اش در دسترستان باشد.
کد خبر: ۵۵۳۷۲۰

مواد لازم
تخم مرغ: ۱ عدد
شیر هموژنیزه: ۰۶. ۰ لیتر
کره: ۱۰۰ گرم
آرد سفید: ۱۷۵ گرم
شکر: ۷۵ گرم
خرما: ۷۵ گرم
موز: ۱ عدد
گردو: ۵۰ گرم
خاک قند: به اندازه دلخواه


طرز تهیه شیرینی گردویی

شیر، تخم مرغ و کره آب شده را خوب با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا پف کند. شکر و آرد را نیز به آن اضافه کنید (هنگامی که آرد را اضافه کردید، مخلوط را زیاد به هم نزنید). گردو، خرما و موز (له شده) را نیز در آن بریزید. سپس یک ظرف مناسب نسبتاً مسطح با دیواره ۳ الی ۴ سانتی‌متر انتخاب کرده، مقداری ته و اطراف آن را چرب کرده، مخلوط را داخل آن بریزید و ظرف را مدت ۱۲ - ۱۰ دقیقه با قدرت ۷۰% داخل مایکروویو قرار دهید. پس از پایان زمان پخت، ظرف را بیرون آورده، اجازه دهید سرد شود. سپس روی آن را با خاکه قند و موز حلقه شده تزئین کنید.

بهتر است در مدتی که نان گردویی را مصرف می‌کنید، روی آن را بپوشانید تا از خشک شدن آن جلوگیری شود.

>> آشپز ایرانی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
ش
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۴۲ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۳
۰
۰
عكس نان برنجیه
ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها