مواد لازم
برنج: 1 لیوان
پیاز: 1 عدد
کدو: 1 عدد
هویج: 1 عدد
فلفل دلمه: 1 عدد
سیب زمینی: 1 عدد
سینه مرغ: 1 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
ادویه کاری: 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه
1. برنج را به مدت نیم ساعت در آب بخیسانید.
2. سبزیجات و مرغ را به صورت خلال خرد کنید.
3. ابتدا پیاز خلالشده را همراه با کمی روغن در قابلمه تفت داده، سپس بقیه سبزیجات را همراه مرغ و ادویه به آن اضافه کنید و با روغن تفت دهید. در قابلمه را به مدت 5 دقیقه بگذارید تا مرغ همراه با سبزیجات بپزد. در حین پختن، مواد را با قاشق کمی هم بزنید تا ته نگیرد.
4. برنج را پخته، در آبکش بریزید.
5. برنج آبکششده را روی مواد درون قابلمه ریخته، سپس درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا برنج به مدت 40 دقیقه الی 1 ساعت دم بکشد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم