مواد لازم:
برنج قهواه ای۳ پیمانه
رشته پلو یک پیمانه
نخود فرنگی ۱ تا یک و نیم پیمانه
هویج رنده شده ۳ تا ۴ عدد
پیاز ۳ عدد
گوشت ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
دو تا از پیازها را خرد کنید و با کمی روغن تفت بدهید. گوشتها را اضافه کنید و خوب تفت دهید، گوشت که کمی سرخ شد، کمی فلفل و ادویه و زردچوبه بزنید و با حرارت ملایم بپزید. در آخر هم نمک اضافه کنید.
برنج قهوهای را به روش آبکش یا کته به همان صورتی که روی بسته بندی توضیح داده، آماده کنید.
کمی آب را جوش بیاورید و رشته پلویی را به اون اضافه کنید و وقتی پخت، آبکش کنید.
در یک تابه مناسب، یک عدد پیاز باقیمانده را تفت بدهید، هویج و نخود فرنگی را اضافه کنید و تفت بدهید.
حالا در یک قابلمه مناسب، برنج و رشته پلویی و مخلوط هویج رنده شده و نخود فرنگی را مخلوط کنید و بگذارید برنج دم بیاید. سپس همراه با گوشت سرو کنید.
>> سرآشپز
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم