مواد لازم:
لوبیا چشم بلبلی: 1,2 لیوان
برنج: 1 لیوان
تره و جعفری: 500 گرم
گوشت چرخکرده: 150 گرم
پیاز رنده شده: 1 عدد
رب گوجهفرنگی: 2 قاشق غذاخوری
آبغوره: 1 لیوان
نعنا داغ: 4 یا 5 قاشق غذاخوری
پیاز داغ: 4 یا 5 قاشق غذاخوری
روغن مایع: 1,4 ایوان
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
لوبیا را به مدت 3 تا 4 ساعت با آب ولرم خیس کنید، سپس آن را بپزید و آب اضافی آن را دور بریزید. برنج را با کمی آب در قابلمه بریزید و بگذارید بپزد.
تره و جعفری را اضافه کنید پس از چند جوش لوبیا را بیافزایید تا همه مواد با هم پخته شود.
در ظرفی گوشت چرخکرده را با پیاز، نمک و فلفل مخلوط کنید و از آن کوفته ریزه درست کنید. آن را در کمی روغن مایع تفت دهید و به آش در حال جوش اضافه کنید.
رب گوجه فرنگی و زردچوبه را نیز در مقداری روغن تفت داده، همراه با پیازداغ و نعناداغ، نمک و فلفل را نیز بیافزایید. بگذارید تمام مواد با هم بجوشد و آش جا بیفتد. در انتها آبغوره را اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید. آن را با نعناداغ و پیازداغ تزئین و سرو کنید.
منبع : سایت شبکه جهانی جام جم
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد