حادثه در جهان

آتش‌سوزی در هتل‌ تایلند

رسانه‌های داخلی تایلند از وقوع آتش‌سوزی در ساختمان یکی از هتل‌های بخش‌های جنوبی این کشور خبر دادند.
کد خبر: ۵۲۶۲۹۶

بر اثر وقوع این آتش‌سوزی بیشتر ساختمان هتل تخریب شد، اما گزارشی از تلفات احتمالی آن منتشر نشده است.

نیروهای امداد و نجات تایلند اعلام‌ کردند، آتش‌سوزی صبح دیروز در ساختمان هتل اتفاق افتاد و ده خودروی آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام شدند و توانستند آتش را کنترل کنند.

پنج اتاق این هتل به طور کامل تخریب شد و به تعدادی از ساختمان‌های مجاور نیز آسیب رسید. میزان خسارت آتش‌سوزی و علت وقوع آن در دست بررسی است./ ایسنا

موبایل، دزد کریسمس را رسوا کرد

مرد جوانی در شب جشن کریسمس (نوئل) در شهر روآن فرانسه مشاهده کرد در خودرویی که داخل آن هدایایی گذاشته شده، باز است و هدایای کریسمس را سرقت کرد.

سارق کریسمس که تصور می‌کرد موبایلش را گم کرده است، به اداره پلیس رفت تا درباره سرقت موبایل شکایت کند. در اداره پلیس این جوان بیست ساله با زوج جوانی مواجه شد که برای سرقت هدایای کریسمس به پلیس متوسل شده بودند.

زوج جوان که برای خانواده خود هدایای کریسمس خریده بودند، موبایل سارق را به ماموران دادند. ماموران پلیس با بررسی این دو شکایت، متوجه ارتباط آنها با یکدیگر شدند.

جوان بیست ساله اعتراف کرد، با دیدن هدایا، وسوسه شده و آنها را به عنوان کادویی باد آورده در شب کریسمس ربوده است. وی به ماموران گفت که هدایای ربوده شده داخل خودرویش در مجاورت اداره پلیس است.

زوج جوان شادمان از یافتن هدایایی که خریده بودند، اداره پلیس را ترک کردند. جوان که سابقه کیفری نداشت، با قید ضمانت توانست در شب کریسمس به خانه برود./ جام‌جم آنلاین

گنده‌تر از دهانش خورد، مرد

یک مرد پنجاه و چهار ساله فرانسوی در رستورانی، لقمه‌ای بزرگ را به دهان گذاشت و به دلیل خفگی جان سپرد.

این مرد در یک رستوران روستای یسن ـ گیوم منطقه ایزر در حال خوردن ناهار بود که لقمه بزرگی به دهانش گذاشت و نتوانست آن را فرو دهد. لقمه که راه نای او را مسدود کرده بود، موجب مرگش شد.

صاحب رستوران و مشتریان بلافاصله به اورژانس خبر دادند، اما دیر شده بود و کاری از دست آنها ساخته نبود. مرد نگون‌بخت جانش را از دست داد./ جام‌جم آنلاین

سرما جان 123 روسی را گرفت

موج سرمای مرگبار در روسیه تاکنون جان 123 نفر از مردم این کشور را گرفته است.

بنابر اعلام مقامات داخلی روسیه، تاکنون فوت 123 نفر بر اثر سرما گزارش شده و تعدادی از مسیرهای ارتباطی مسدود شده است.

در سیبری دمای هوا به منفی 60 درجه رسیده و امدادگران درتلاشند مسیرهای ارتباطی مسدود شده را باز کنند.

یکی از ساکنان این منطقه گفت: اکنون چیزی نداریم، حتی آب خوردن هم موجود نیست و تنها می‌توانیم از آب دانه‌های برف استفاده کنیم.

نیروهای امداد روسیه با تدارک پناهگاه‌هایی برای سرمازدگان در بیمارستان‌ها و مدارس درتلاشند تا از تلفات سرما بکاهند.

یکی از افراد اسکان یافته در مدارس این کشور گفت: دو روز است با خانواده‌ام در این مدرسه اسکان یافته‌ایم و شرایط خوبی فراهم شده است. / ایسنا

سوءاستفاده جنسی خدمتکار زن در امارات

یک خدمتکار در امارات متحده عربی به اتهام تجاوز و آزار و اذیت جنسی علیه فرزندان کارفرمایش در دبی به دادگاه معرفی شده است.

به نوشته روزنامه گالف‌نیوز چاپ امارات، زن خدمتکار سی‌وشش ساله فیلیپینی به برقراری رابطه جنسی با پسر هشت ساله کارفرمایش و اجبار این کودک برای تجاوز به خواهر دوازده ساله‌اش متهم شده است.

این در حالی است که وی همه این اتهامات علیه خود را رد کرده است و بر بی‌گناهی‌اش اصرار دارد.

همزمان با طرح اتهام علیه این زن، پرونده وی به دادگاه عمومی ارجاع شده است.

اگر این اتهامات علیه خدمتکار فیلیپینی به اثبات برسد، وی طبق قوانین امارات متحده عربی به جرم سوءاستفاده جنسی از کودکان به مرگ محکوم خواهد شد.

مساله مهاجرت و قاچاق زنان آسیایی و آفریقایی به امارات و معضلاتی که آنها در این کشور با آن دست به گریبان هستند، به یکی از چالش‌های این کشور تبدیل شده است.

گفته می‌شود روزانه زنان زیادی برای کار به این کشور روی می‌آورند که بسیاری طعمه کلوب‌های شبانه برای سوءاستفاده‌های اخلاقی می‌شوند. برخی دیگر نیز که در منازل مشغول به کار می‌شوند، هدف انواع سوءاستفاده‌ها و بدرفتاری‌ها قرار می‌گیرند که وقوع چنین جرایمی می‌تواند ناشی از تاثیرات مخرب این رفتارها با خدمتکاران زن باشد./ ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها