به گزارش روز یکشنبه جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فرانسه، آندرو کوئومو فرماندار ایالت نیویورک اعلام کرد: با توجه به رسیدن توفان سندی از پایان یکشنبه شب، شبکه حمل و نقل عمومی از جمله مترو شهر نیویورک تعطیل می شود.
همچنین از بعد از ظهر یکشنبه پارک ها ، تفریح گاه ها و سواحل این شهر بسته می شوند.
در عین حال صدها پرواز به فرودگاه های نیویورک و دیگر شهرهای ساحل شرقی لغو شده اند. به رغم لغو پروازهای داخلی و خارجی به مقصد نیویورک مقامات گفته اند که فرودگاه شهر تعطیل نخواهد شد.
براساس اعلام مرکز ملی توفان ها که در میامی مستقر است، توفان سندی که به "فرانکنستورم" « Frankenstorm » ( تلفیق نام فرانکنشتین و واژه توفان) موسوم شده بسیار گسترده بوده و تاثیرات آن تا فاصله 700 کیلومتری از کانون توفان احساس خواهد شد.
ساحل شرقی آمریکا به ویژه ایالت های نیویورک، کارولینای شمالی، ویرجینیا ،مریلند، نیوجرسی ، دلاویر و شهر واشنگتن دی سی در معرض این توفان قرار دارند. 
در شمال شرق آمریکا تهدید توفان سندی موجب شده تا بسیاری از ساکنین این مناطق مواد غذایی و وسایل روشنایی را انبار کنند.
این هیولای آب و هوایی تلفیقی از خصوصیات یک تندباد استوایی و یک توفان زمستانی خطرناک تلقی می شود.
بارش شدید باران و برف، همچنین وزش بادهای شدید با سرعت 120 کیلومتر بر ساعت موجب نگرانی شده است.
این توفان تاکنون 59 کشته در کارائیب به ویژه کوبا و هاییتی برجا گذاشته است. توفان سندی پس از عبور از آمریکا روانه جنوب ایالت های کبک و اونتاریو کانادا خواهد شد. مترجم: بهرام افتخاری.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد