احتمال استیضاح رئیس‌جمهور

علی مطهری در گفتگو با خبرگزاری خانه ملت، ضعف کابینه دولت احمدی‌نژاد را عامل اصلی وضعیت کنونی اقتصادی، فرهنگی و سیاسی کشور خواند و تأکید کرد: طرح سئوال از رئیس‌جمهور چهره دولت را آشکار می‌کند و هرچه مسائل آشکار و روشن‌تر شود به نفع مردم است.
کد خبر: ۵۱۰۴۳۸

 وی گفت: یک وقت رئیس جمهور می‌آید مودبانه حرف‌های خود را می‌زند، در چنین شرایطی اگر نمایندگان قانع هم نشوند، فکر کنم ادامه ندهند، یعنی موضعی نگیرند. ولی یک وقت رئیس‌جمهور جواب‌های سربالا می‌دهد و احیانا مجلس را مسخره و توهین می‌کند. اگر این گونه باشد من احتمال استیضاح را قوی می‌بینم.

مطهری تصریح کرد:آقای احمدی‌نژاد ذاتاً سریع تصمیم می‌گیرد، سریع وارد عمل می‌شود و گاهی هم به دیوار می‌خورد و برمی‌گردد  .دولت احمدی نژاد دولت شلوغی است، تصمیمات ناگهانی زیاد دارد، انضباط مالی را خیلی رعایت نمی‌کند، یک جاهایی می‌خواهد خیلی تبلیغاتی وارد شود. یک مقدار این روحیه بزن برو در شخص رئیس‌جمهور وجود دارد.

مبارک:درخدمت غرب بودم

«بنیامین بن الیعازر» وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی محتوای آخرین تماس تلفنی خود با «حسنی مبارک» را که چند روز پیش از دستگیری و حبس مبارک انجام شد، فاش کرد.

به گزارش فارس به نقل از سایت جبهه عمل اسلامی الیعازر گفت که چند روز پیش از دستگیری مبارک و حبس وی با او تلفنی گفت‌وگو کرده و مبارک در شرایط روحی کاملا دشواری قرار داشت و تصور نمی‌کرد که وضعیت به این جا برسد.

الیعازر افزود که مبارک در این تماس تلفنی با گلایه از غرب گفت: «31 سال برای غرب خدمت کردم و حالا وضعیتم این است؟!!، طنطاوی قول داده که کرامت من حفظ شود».

الیعازر اظهار داشت: من به مبارک گفتم که تو به ایلات نزدیک هستی و اگر وضعیت بدتر شد به اینجا بیا و در یکی از هتل‌ها اقامت کن؛ بارها به مبارک گفتم که دو اشتباه مرتکب شدی: نخست اینکه پسرت را به سمت جانشینی خودت هدایت کردی و دیگری نیز اطرافیان تو بودند که حقیقت را از تو پنهان می‌کردند و به تو نگفتند که یک سوم ملت مصر با روزی دو دلار گذران زندگی می‌کنند و 30 میلیون نفر نیز در مصر زیر خط فقر به سر می‌برند.

فرافکنی اقتصادی

وزیر دولت اصلاحات اظهار داشت: اینکه مشکلات اقتصادی کشور را گردن تحریم ها و کشور های خارجی بیاندازیم یا اینکه بگوییم عامل این نا بسامانی یک فرد است، نوعی فرافکنی است.

 مسعود پزشکیان در گفتگو با مهر،گفت: معرفی "جمشید بسم الله" به عنوان اخلالگر اصلی بازار فرافکنی است، اگر این آدم می تواند اقتصاد مملکت را با توجه به  درآمد های مختلف نفتی، گازی و سایر درآمدهای دیگر و اختیارات مختلفی که دولت دارد همه چیز را بر هم بزند پس ببینید که چه آدمی خاصی باید باشد.

وی افزود: این مشکلاتی که ما در عرصه اقتصادی شاهد آن هستیم هیچ وقت یک شبه به وجود نمی آید و مسئولان دولتی باید در این خصوص پاسخگوی مردم باشند.

وهابی‌ها در سوریه

گزارشهای مستقل از داخل سوریه از نفوذ و استقرار گسترده وهابی‌ها به این کشور و اقدامات تروریستی آنها حکایت دارد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، بر اساس اطلاعاتی که کارشناسان مستقل در سازمان ملل ارائه کرده اند، گروه های سلفی وهابی از یازده کشور عربی ، آسیایی و اروپایی در شهرهای مختلف سوریه مستقر شده، و در حال اجرای عملیات تروریستی هستند.

نهرین نت نوشت، انفجار دیروز در محله " باب توما " در مرکز دمشق و کشته شدن دستکم ده تن از ساکنان آن که اغلب مسیحی هستند، نشانه ای دیگر از تلاش گروه های سلفی وهابی برای به وحشت انداختن و ترساندن مسیحیان، و وادار کردن آنان به فرار از محل سکونت خود در دمشق است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها