بر اثر برخورد جرثقیل با کابل برق فشار قوی

راننده به خاکستر تبدیل شد

با برخورد یک دستگاه جرثقیل خاور با کابل برق فشار قوی20 هزار ولتی در بزرگراه محلاتی تهران، راننده بخت‌برگشته به خاکستر تبدیل شد.
کد خبر: ۵۰۹۴۹۹

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، صبح روز گذشته از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی 110 فرماندهی انتظامی تهران بزرگ یک مورد برق‌گرفتگی به کلانتری 110 شهدا اطلاع داده شد.

در پی این تماس، ماموران گشت کلانتری شهدا به محل حادثه در ضلع شمالی میدان محلاتی، پروژه امام علی‌(ع) اعزام شدند و تحقیقات خود را آغاز کردند.

بررسی‌های اولیه معلوم کرد بر اثر بی‌احتیاطی راننده جوان یک دستگاه جرثقیل سبز رنگ به نام حمیدرضا، دکل جرثقیل با کابل برق فشار قوی 20 هزار ولتی برخورد کرده و راننده غافل از اتصال خودرو با کابل برق فشار قوی، هنگام پیاده شدن، با دست زدن به در خودرو دچار برق‌گرفتگی شده است.

در گزارش پلیس آمده است، شدت برق‌گرفتگی به‌حدی بالا بوده که دست راننده جوان در چند ثانیه قطع و لحظاتی بعد خود وی نیز سوخته و در نهایت جان باخته است.

سقوط کارگر جوان

گزارش دیگری حاکی است ساعت 12 ظهر روز گذشته از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی110 فرماندهی انتظامی تهران بزرگ یک مورد مرگ مشکوک به کلانتری 141 شهرک گلستان اطلاع داده شد.

ماموران با حضور در صحنه مشاهده کردند مرد جــوانی به نام جواد که اهل استان ایلام است و به عنوان کارگر ساختمانی در پروژه آفتاب واقع در اتوبان آزادگان نرسیده به شهرک راه‌آهن مشغول به کار بوده، به علت سقوط از طبقه 17 این مجتمع در دم کشته شده است.

هرچند ماموران اورژانس نیز دقایقی پس از بروز حادثه خود را بسرعت به محل رساندند، اما کارگر ساختمانی به علت شدت جراحات در دم جان باخته بود.

در پی این حادثه با هماهنگی مقام قضایی، جسد کارگر جوان به پزشکی قانونی منتقل و کارفرمای پروژه به کلانتری 141 شهرک گلستان احضار شد و تحـقیقات به منظور مشخص شدن علت اصلی حادثه ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها