قوی‌ترین مرد پارالمپیک ایرانی است

کسب مدال طلای دسته فوق سنگین

سیامند رحمان با رکوردشکنی موفق به کسب مدال طلای دسته فوق سنگین وزنه‌برداری و هشتمین مدال طلای ایران در پارالمپیک شد.
کد خبر: ۵۰۰۰۰۳

رقابت‌های وزنه‌برداری قدرتی بازی‌های پارالمپیک در دسته فوق سنگین با رکوردشکنی و مدال طلای سیامند رحمان به پایان رسید.

سیامند رحمان با بلند کردن وزنه‌ی 270 کیلوگرم رکورد پارالمپیک را شکست و در همان ابتدای کار مدال طلای خود را قطعی کرد. رحمان در حرکت دوم هم وزنه 280 کیلویی را مهار کرد. ملی‌پوش ایران برای حرکت سوم خود به رکورد جهان که 291 کیلوگرم و متعلق به خودش است حمله کرد و وزنه ای 10 کیلو سنگین تر یعنی 301 کیلوگرم را درخواست کرد که یک دست او در بالا آوردن وزنه کم آورد و این رکورد ثبت نشد.اما همانند المپیک که قوی ترین مرد جهان یک ایرانی بود، عنوان قوی‌ترین مرد پارالمپیک هم به ملی‌پوش توانمند ایران رسید.

نزدیک‌ترین رقیب رحمان، فاریس از عراق بود که وزنه 242 کیلویی را مهار کرد و نقره گرفت. وزنه بردار کره جنوبی نیز به مدال برنز رسید.

با کسب این مدال طلا، ایران جایگاه نهمی خود را از فرانسه که 7 مدال طلا دارد پس گرفت و تا این لحظه این جایگاه یک رقمی را به خود اختصاص داده است.

در حالی که ایران و فرانسه برای کسب جایگاه نهمی این روزها رقابت نزدیکی دارند، با مدال طلای سیامند رحمان ایران برای گرفتن جایگاه هشتم از برزیل، تنها سه مدال طلا فاصله دارد. (ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها