در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش روز چهارشنبه جام جم آنلاین به نقل از جنتساید، وی ماجرایش را در وبلاگ ویسکانسین مدیکال سوسایتی نوشته است.
در اکتبر سال 2006 آماتو به داخل یک استخر کم عمق شیرجه رفت و سرش محکم به کف استخر خورد و دچار ضربه شدید مغزی شد. وی 35 درصد از قدرت شنوایی اش را از دست داده و از فراموشی رنج می برد.
وی مدت اندکی پس از خروج از بیمارستان به خانه یکی از دوستانش رفت ، آنگونه که خود نوشته است نمی توانسته از پیانویی که در سالن مقابلش قرار داشت ، چشم بردارد. سرانجام طاقت نیاورد و پشت پیانو نشست. انگشتانش را روی کلاویه های پیانو گذاشت شروع به نواختن کرد و با چه مهارتی گویی سال ها نوازنده پیانو بوده است.
وی نوشته است: شستی های سیاه و سفید در مقابل چشمانم رژه می رفتند ، وقتی چشمانم را می بستم در ذهنم این شستی ها به امواجی بی وقفه از نوای موسیقی تبدیل می شدند. انگشتانم ناخودآگاه روی کلاویه پیانو می لغزید گویی از کودکی ام با پیانو بزرگ شده بودم. نمی توانم احساسم را توضیح دهم اما می توانم حالت چهره دوستم که در آستانه گریستن بود را برایتان تشریح کنم.
برای دیریک این ضربه مغزی یک هدیه بود اما درعین حال عوارض رنجباری داشت به رغم اینکه اکنون یک نابغه موسیقی است. او از دردهای شدید میگرن رنج می برد و نور زیاد موجب سرگیجه اش می شود.
وی می گوید: تصور می کنم دردهای میگرن و کاهش شنوایی ام بهایی است که باید برای این نعمت بپردازم و از این مساله راضی هستم.
به گفته دکتر اندرو ریوز متخصص کلینیک مایو در روچستر ایالت مینهسوتا، دیریک آماتو جزو آن دسته از افراد انگشت شمار در جهان است که دچار "سندرم دانش" شده است. دکتر ریوز خاطرنشان می کند: جراحت سر او موجب تغییرات شیمیایی در مغزش شده است. مترجم: بهرام افتخاری.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: