عطاری‌ها ساماندهی می‌شود

مشاورز وزیر بهداشت در طب سنتی از اجرای طرح ساماندهی عطاری‌ها و جلوگیری از دخالت آنان در تجویز دارو با کمک وزارت صنعت، تجارت و بازرگانی خبر داد.
کد خبر: ۴۷۴۰۶۶

به گزارش روز چهارشنبه جام جم آنلاین به نقل از وزارت بهداشت، شمس اردکانی افزود: در اجرای این طرح عطاری‌های سطح شهر از دخالت در تجویز دارو به افراد منع می‌شوند.

وی تصریح کرد: آشنا کردن پزشکان خانواده با طب سنتی نیز اقدامی است که باید در سطح وزارت بهداشت انجام شود.

اردکانی با بیان این‌که شروع طب در ایران با درخشش طب سنتی همراه بوده است، اظهار کرد: این طب ابعاد نامعلوم فراوانی دارد که هنوز تبیین نشده است، هرچند در بخش پژوهش تاکنون 1500 جلد کتاب در این زمینه چاپ شده، ولی جا دارد کارهای بسیار بیشتری انجام شود.

وی افزود: برای این‌که در همه هیات‌های علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی استاد طب سنتی داشته باشیم باید پذیرش دانشجوی طب سنتی افزایش یابد.

اردکانی گفت: بورسیه دانشجویان شاغل به تحصیل در این رشته، آشنا شدن تمام دانشجویان پزشکی با طب سنتی در حد 2 تا 3 واحد درسی و بازشناسی مرز طب عامیانه و سنتی، بخش دیگری از اقداماتی است که در این زمینه باید انجام شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها