خانه‌تکانی کرجی‌ها با آب جیره‌بندی

سنت خانه‌تکانی نوروز، سنت دیرینه ایرانی‌هاست که همه ساله در اسفند انجام می‌شود و در این میان خانه‌تکانی کرجی‌ها با قطعی آب در برخی مناطق با مشکلاتی همراه شده است.
کد خبر: ۴۵۹۷۵۱

این روزها در استان البرز با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال، میزان آب مصرفی شهروندان کرج به دلیل خانه‌تکانی افزایش پیدا کرده و این در حالی است که جیره‌بندی آب برخی از مناطق کرج به دلیل تعمیر تونل انتقال آب سد طالقان به مدت بیش از 40 روز ادامه پیدا کرده است.

مدیرکل آب و فاضلاب استان البرز گفت: در حال حاضر ساعات جیره‌بندی آب برخی از مناطق کرج به دلیل مصرف زیاد آب از سوی شهروندان برای خانه‌تکانی تغییر کرده است.

حسین نوری افزود: تلاش می‌شود که از سد کرج آبگیری صورت گیرد و از این طریق مشکل جیره‌بندی آب در هفته جاری بر طرف شود که رفع این مشکل به صورت صددرصد نیست.(مهر)

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها