علی دایی:

خواهش می‌کنم مرا تشویق نکنید

علی دایی گفت: ‌برای آخرین بار خواهش می‌کنم هواداران پرسپولیس مرا در ورزشگاه تشویق نکنند و خبرنگاران هم دیگر درباره پرسپولیس از من نپرسند.
کد خبر: ۴۲۲۱۸۰

   سرمربی تیم فوتبال راه‌آهن در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌ که چرا هر بار باید درباره پرسپولیس حرف بزند؟ اظها رکرد: من اکنون سرمربی راه‌آهن هستم ولی در تمام نشست‌های خبری پیش و بعد از بازی‌های سه هفته اخیر درباره پرسپولیس صحبت کرده‌ام و بارها گفته‌ام هواداران پرسپولیس در بازی‌های پرسپولیس از تشویق کردن من پرهیز کنند.

وی تاکید کرد: برای آخرین بار خواهش می‌کنم طرفداران پرسپولیس به هیچ وجه نام مرا فریاد نزنند چرا که مطمئن هستم برخی که در حل مشکلات خودشان و ریشه‌یابی اعتراض هواداران درمانده‌اند می‌خواهند همه کاسه‌ها را سر من بشکنند و تقصیرها را به گردن من بیندازند. آنها دنبال جریان‌سازی علیه من هستند ولی مطمئن هستم این جریان‌سازی‌ها به نتیجه‌ای نخواهد رسید.

دایی ادامه داد: مردم هوشیارتر از آن هستند که اسیر جریان‌سازی‌ها شوند. خوب نیست وقتی 70 هزار نفر به عملکرد تیم اعتراض می‌کنند، تقصیرها را به گردن من بیندازند. ضمن این‌که من بارها گفته‌ام نمی‌توانم به پرسپولیس بازگردم، چون با راه‌آهن قرارداد دارم.

مرا تشویق نکنید

سرمربی سابق فوتبال پرسپولیس در ادامه با بیان این‌که آخرین بار است که درباره پرسپولیس حرف می‌زند، افزود: از خبرنگاران می‌خواهم که دیگر درباره پرسپولیس از من چیزی نپرسند و به برخی مسوولین هم می‌گویم بهتر است با کنایه درباره من صحبت نکنند.

دایی ادامه داد: امیدوارم پرسپولیس نتایج خوبی کسب کند تا هواداران این تیم خوشحال باشند ولی باز هم خواهش می‌کنم دیگر مرا تشویق نکنند، درباره پرسپولیس از من نپرسند و هواداران راه‌آهن هم فقط تیم خود را تشویق کنند.

سرمربی تیم فوتبال راه‌آهن افزود: به عقیده من کسب دو تساوی برابر ذوب‌آهن در خانه و ملوان در خانه حریف نمی‌تواند نتایج بدی باشد و در بازی با صبا هم در نیمه اول غافلگیر شدیم ولی در نیمه دوم بازی را در اختیار گرفتیم و فرصت‌های زیادی هم روی دروازه حریف داشتیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها