چین همه چیز به ایران می‌فرستد جز گردشگر!

رئیس جامعه تورگردانان ایران می‌گوید: چین به گردشگرانش اجازه سفر به ایران را نمی‌دهد، چون ایران هنوز جزو مقاصد گردشگری چین نیست و سفر چینی‌ها به ایران بیشتر تجاری است.
کد خبر: ۴۰۷۱۳۰

ابراهیم‌ پورفرج در گفت‌وگو با ایسنا، با یادآوری این‌که چینی‌ها مقصد خود را با توجه به فهرست مقاصد سفر انتخاب می‌کنند، می‌افزاید: چین و ایران سال پیش برای اضافه شدن نام ایران به فهرست مقاصد چین توافق کردند، اما به‌خاطر اختلاف در 2 بند این تفاهم‌نامه، هنوز گردشگران چینی به ایران نمی‌آیند.

او همچنین به سفر هیات خبرنگاران و مدیران آژانس‌های چینی به ایران اشاره و بیان می‌کند: سال گذشته از طریق سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، وزارت امور خارجه و سفارت ایران در چین، موضوع اضافه شدن نام ایران را به فهرست مقاصد سفر چینی‌ها پیگیری کردیم تا گردشگران چینی به‌طور رسمی به ایران سفر کنند که این به امضای تفاهم‌نامه میان دو کشور منجر شد و ایران از سال پیش به فهرست مقاصد این کشور اضافه شده است، ولی به‌نظر می‌رسد هنوز درباره‌ برخی از مفاد این تفاهم‌نامه اختلاف وجود دارد، البته بتازگی اعلام کرده‌اند این بندها اصلاح شده است.

رئیس جامعه تورگردانان ایران با بیان این‌که این نخستین تفاهم‌نامه‌ای است که بین اتحادیه گردشگری چین و جامعه تورگردانان ایران امضا شده است، می‌گوید: آژانس‌هایی که به ایران آمده‌اند، از سوی اتحادیه گردشگری چین انتخاب شده‌اند و بیشتر آنها آژانس‌های فعال در تورهای خروجی هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها