هفته سی و سوم لالیگا

جشنواره گل مادریدی‌ها در مستایا

در پیکار پرگل و تماشایی تیمهای رئال مادرید و والنسیا 9 بار توپ از خط دروازه‌ها عبور کرد که سهم پایتخت نشینان اسپانیا 6 گل بود!
کد خبر: ۳۹۷۸۳۰

به گزارش ایسنا، رقابتهای لالیگا با انجام یک دیدار وارد هفته‌ سی و سوم شد؛ در این دیدار رئال مادرید که پس از پیروزی مقابل بارسلونا روحیه‌ی بالایی داشت با نتیجه 6 بر سد میزبانش والنسیا را در هم کوبید.

هیگوآین 3 بار در دقایق 31 و 42 و 53 برای تیمش گلزنی کرد،‌کاکا دو بار در دقایق 39و62 موفق به گلزنی شد. بنزما هم گل نخست کهکشانی‌ها را در دقیقه‌ی 23 به ثمر رساند.

برای شاگردان اونای امری هم سولدادو در دقیقه‌ی 60، جوناس در دقیقه‌ی 80 و آلبا در دقیقه‌ی 85 گلزنی کردند.

رئال مادرید با پیروزی مقابل وانسیا فاصله‌ی امتیازهایش را با بارسلونا به 5 امتیاز کاهش داد تا همچنان به لغزش بارسلونا و رسیدن به عنوان قهرمانی امیدوار باشد.

 بارسلونا هم در نیوکمپ میزبان اوساسونا است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها