تعدادی از مالباختگان، 2 سارق حرفه‌ای را شناسایی کردند

دزدها برای سرقت گردنبند، در می‌زدند

2 سارق کیف قاپ که با به صدا درآوردن زنگ خانه‌ها و کشاندن زنان صاحبخانه مقابل در، گردنبند آنها را سرقت می‌کردند، دستگیر شدند. به گزارش «جام‌جم»، از چندی پیش شکایت‌های مردمی در دادسرا و کلانتری 153شهرک ولی‌عصر نشان می‌داد که 2سارق موتورسوار با پرسه زدن در این منطقه گردنبند خانم‌ها را سرقت و فرار می‌کنند.
کد خبر: ۳۹۶۹۳۱

بررسی در این باره نشان داد، سارقان در چند مرحله دیگر پس از به صدا درآوردن زنگ خانه‌ها و کشاندن زنان صاحبخانه به بهانه‌های مختلف مقابل در، در یک لحظه با قاپ زدن گردنبند آنها متواری می‌شوند.

با به دست آمدن مشخصات متهمان سارق، شامگاه 23 فروردین یکی از واحدهای گشت انتظامی کلانتری 153 با ظنین شدن به 2 سرنشین یک دستگاه موتورسیکلت که مشخصات آنها با 2سارق تحت تعقیب مطابقت داشت، این دو نفر را دستگیر و برای تحقیقات به کلانتری منتقل کردند.

شناسایی در کلانتری

دقایقی پس از انتقال 2 فرد مظنون به کلانتری، زن جوانی سراسیمه وارد کلانتری شد و باارائه شکایتی عنوان کرد که ساعتی پیش گردنبند وی را 2سرنشین یک دستگاه موتورسیکلت سرقت کرده‌اند.

به این ترتیب با مواجهه حضوری زن مالباخته با 2 متهم دستگیر شده، وی آنها را سارق گردنبند خود معرفی کرد.

با تشکیل پرونده در این زمینه و صدور دستور تحقیق از سوی دادیار شعبه 7 دادسرای جنایی، پرونده به پایگاه پنجم پلیس آگاهی ارجاع شد.

با شروع تحقیقات، این 2 متهم ابتدا سرقت‌های خود را انکار می‌کردند که در ادامه با دعوت تعدادی از مالباختگان، آنها سارقان را شناسایی کردند.

سرهنگ اسدی، رئیس پایگاه پنجم پلیس آگاهی در این باره گفت: این دو متهم از سارقان حرفه‌ای گردنبندقاپی هستند که پس از دستگیری آنها ، آمار این نوع سرقت در منطقه شهرک ولی‌عصر بشدت کاهش یافته است.

وی از مالباختگانی که گردنبند آنها به سرقت رفته است خواست با مراجعه به پایگاه پنجم پلیس آگاهی متهمان را شناسایی کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها