سریال‌های نوروزی سیما

شبکه‌های سیما روی خط مسابقه

بازهم نوروز آمد. این سنت جاویدان و کهن ایران زمین. با آمدن بهار همه چیز رنگ و بوی تازه‌ای به خود می‌گیرد.
کد خبر: ۳۹۱۲۱۲

در این میان افرادی هستند که می‌کوشند تا لحظات برای دیگران مفرح‌تر و نوروزی‌تر باشد. امسال نیز مانند سال‌های گذشته شبکه‌های مختلف سیما می‌کوشند تا هرکدام بهترین کار نوروزی را به نمایش بگذارند. برنامه‌های سیما در نوروز 90 پربارتر از همیشه است. شبکه یک با مجموعه پایتخت، شبکه دو با دو سریال کلاه قرمزی و پسر خاله و نامه‌های بالدار، شبکه 3 با مجموعه چهار چرخ و شبکه تهران با موج و صخره به مهمانی نوروزی سیما خواهند آمد.

سفر در پایتخت

حالا دیگر کمتر کسی است که مخاطب کارهای سیروس مقدم نباشد. او بیش از 15 سریال ساخته است که می‌توان به مجموعه‌های نرگس، پلیس جوان، زیر هشت و ... اشاره کرد. این کارگردان چند سالی است که قول داده مجموعه‌های نوروزی شبکه یک سیما را بسازد؛ 2 سال پیش سریال پیامک از دیار باقی و در سال‌ گذشته مجموعه چاردیواری از او در این ایام از این شبکه پخش شد. در نوروز 90 نیز سیروس مقدم و همکارانش قصد دارند قصه پایتخت را روایت کنند. داستان این کار ماجرای خانواده‌ای است که قبل از تحویل سال نو تصمیم می‌گیرند به تهران مهاجرت کنند و هنگام ورود به پایتخت با مشکلاتی مواجه می‌شوند. در این سریال بازیگرانی از جمله محسن طنابنده، ریما رامین‌فر، علیرضا خمسه، احمد مهران‌فر و ... ایفای نقش می‌کنند. محسن طنابنده، علاوه بر بازیگری، نگارش متن این سریال را نیز به عهده داشته است.

عیدی کلاه قرمزی و پسر خاله برای شبکه دو

دو عروسک محبوب کلاه قرمزی و پسر خاله برای همگان آشنا هستند. این دو عروسک یادآور خاطرات بسیاری، بخصوص برای بچه‌های نسل گذشته است.

دو سال گذشته، وقتی این سریال از شبکه دو روی آنتن رفت، شاید هیچ کس فکر نمی‌کرد که بتواند رکورد پرمخاطب‌ترین برنامه‌های نوروزی را بشکند و بر صدر بنشیند. البته در آن برنامه مهمانان خوبی مانند ابراهیم حاتمی‌کیا، امین حیایی، باران کوثری و... رفت و آمد داشتند. این‌بار نیز در این برنامه مهمانانی از جمله صابر ابر و نگار جواهریان نیز حضور خواهند داشت.

این برنامه در 16 قسمت توسط حمید مدرسی تهیه شده و قرار است به کارگردانی ایرج طهماسب روی آنتن برود.

سریال دیگری که برای شبکه کودک و نوجوان در نظر گرفته شده است، مجموعه تلویزیونی نامه‌های بالدار، به کارگردانی امیر فیضی است. این سریال با مضمونی اجتماعی و خانوادگی سفر به گذشته‌های دور را از طریق چند کودک روایت می‌کند و گوهر خیراندیش نیز یکی از بازیگران اصلی آن است. این سریال در 15 قسمت 45 دقیقه‌ای تهیه شده است.

شبکه 3 چهارچرخ دارد

شبکه 3 یکی از شبکه‌هایی است که معمولا نظرهای مختلفی را به سوی خود جلب می‌کند. در چند سال اخیر معمولا کارهای طنز زیادی از این شبکه پخش شده است و در نوروز 90 قرار است سریال چهارچرخ به کارگردانی اصغر نعیمی روی آنتن این شبکه برود. داستان این سریال روایت زندگی مردی به نام ذبیح است که سال‌ها آرزوی خرید یک ماشین را دارد، اما درست هنگامی که پول خرید ماشین مهیا می‌شود برای دخترانش خواستگار می‌آید.

سال گذشته سریال زن‌بابا از این شبکه پخش شد که با استقبال خوبی هم مواجه شد. بازیگران چهارچرخ عبارتند از مریم امیرجلالی، حمید لولایی، بهنوش بختیاری، فلامک جنیدی، محسن قاضی‌مرادی، مجید یاسر، مصطفی طاری و... .

حمید لولایی و مریم امیرجلالی زوج‌های هنری‌ای هستند که معمولا وقتی در کنار هم قرار می‌گیرند فضایی شاد برای مخاطبان به ارمغان می‌آورند.

مریم امیرجلالی می‌گوید: مخاطبان دوست دارند که من و حمید لولایی را در کنار هم ببینند و بعد از سال‌ها همکاری حالا ما هم عادت کرده‌ایم که در مقابل هم بازی کنیم. بهنوش بختیاری نیز از حضورش در این کار راضی است و می‌گوید نقشم را خیلی دوست داشتم و تمام سعی‌ام را کرده‌ام تا بتوانم بازی خوبی از خودم به نمایش بگذارم.

یکی از نکته‌های جالب این سریال حضور اصغر سمسارزاده است. وی از بازیگران قدیمی رادیو و صبح جمعه با شماست. او پس از سال‌ها قرار است با این سریال به تلویزیون بازگردد.

چهارچرخ اوایل بهمن در تهران کلید خورده و قرار است در 15 قسمت 35 دقیقه‌ای پخش شود. تهیه‌کنندگی این سریال را محمدرضا شفیعی به‌عهده دارد. شایان ذکر است اصغر نعیمی کارگردان مجموعه چهارچرخ در آخرین لحظات، گروهش را به جواد مزدآبادی سپرد تا هدایت کار را به عهده بگیرد و خودش به دلایلی از حضور در این کار انصراف داده است.

موج و صخره به شبکه تهران می‌آید

شبکه تهران، یک شبکه استانی است و معمولا شبکه‌های استانی برنامه‌های مختص به خود را دارند. شبکه تهران این بار نیز قرار است توسط مجید صالحی سریال نوروزی خود را به نمایش بگذارد. مجید صالحی را بیشتر به عنوان یک بازیگر می‌شناسیم تا کارگردان، اما ساخت سریال موفق و طنز سه در چهار نشان داد این بازیگر استعداد خوبی هم در کارگردانی دارد.

سریال «موج و صخره» سریال نوروزی شبکه تهران است که نگارش آن را امیرعباس پیام به عهده داشته و سیدمحمود رضوی در مقام تهیه‌کننده در این کار حضور دارد.

امیرعباس پیام در مورد فیلمنامه این سریال می‌گوید: فیلمنامه قصه شیرینی دارد که در آن از لودگی و توهین و فحش خبری نیست. البته این جنس کمدی ریسک بالایی دارد و از آن کارهایی است که باید با تعقل بیشتری به آن نگاه کرد. محمود رضوی پارسال نیز تهیه سریال نان و ریحان را به عهده داشت و همین طور فیلم موفق درباره الی.مجید صالحی خودش نیز در این سریال هم در پشت دوربین حضور خواهد داشت و هم مقابل دوربین.

موج و صخره درباره دختر و پسری است که می‌خواهند ماه‌عسلشان را در کیش بگذرانند. ازجمله بازیگران این سریال می‌توان به نیما شاهرخ‌شاهی، زیبا بروفه، علی صادقی، محمدرضا داوودنژاد، الهام حمیدی، رضا ناجی و امیر نوری اشاره کرد.

محمدرضا داوودنژاد در این سریال نقش منفی را ایفا می‌کند. او از طرف افرادی مامور شده در سفر ماه‌عسل به کیش، چوب لای چرخ آقای داماد (چاوش با بازی مجید صالحی)‌ بگذارد و او را امتحان کند.

امید نوری همان پسر تپل و بانمک مجموعه‌های طنز است. او کارش را با بازی در سریال بدون شرح آغاز کرد و پس از آن نیز تنها در کارهای طنز بازی کرد. وی درخصوص ایفای نقشش در این سریال می‌گوید: در نقش مسوول پذیرش هتل بازی می‌کنم و علاوه بر بازی، به عنوان دستیار کارگردان نیز با مجید صالحی همکاری دارم. موج و صخره، 8 دی در تهران کلید خورده است و گروه 17 دی به جزیره کیش رفتند.

علی صادقی می‌گوید: نقش جوانی به نام فرید را بازی می‌کنم که می‌خواهد قاچاقی به دبی برود. او درگیر شرکت‌‌های هرمی شده است و قصه از زمانی‌ آغاز می‌شود که وقتی به کیش می‌رسد فکر می‌کند آنجا دبی است.

زیبا بروفه نیز پس از مدتی به تلویزیون برگشته و برای نخستین‌بار است که در یک مجموعه طنز نوروزی حضور پیدا کرده است. پیش از این در سریال مجید دلبندم و فیلم آخرین مجردها در کنار مجید صالحی بازی داشته است. این سریال در 13 قسمت روی آنتن شبکه تهران خواهد رفت.

به‌هر حال با وجود ترافیک زیاد برنامه‌های مختلف سیما در نوروز خواه، ناخواه رقابت بین آنها شکل می‌گیرد و هر کدام از دست‌اندرکاران درصدد این هستند که گوی سبقت را از دیگری بگیرند.

امسال نیز رقابت بین شبکه‌های سیما بسیار تنگاتنگ است، چرا که هم کارگردانان خوبی در این میدان حضور دارند و هم بازیگرانی طناز. بنابراین رقابت در نوروز 90 سخت‌تر خواهد بود. 2 عروسک محبوب کلاه‌قرمزی و پسرخاله جای خاص خود را دارند و بعید نیست که امسال هم مانند 2 سال گذشته نظر مخاطبان را به خود جلب کنند. به هر حال تا رسیدن بهار فرصت زیادی باقی نمانده است و شبکه‌های سیما شبانه‌روز مشغول کارند تا هر کدام سهمی در شادی مخاطبان داشته باشند.

محبوبه ریاستی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها