در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش مهر از قشم ، ابوالفضل دولتی ، سرمایه گذار این هتل صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران در این خصوص افزود: حجم سرمایه گذاری برای ساخت این هتل اعتباری بالغ بر 100 میلیارد ریال است و تا دو سال آینده ساخت آن به پایان می رسد.
دولتی هدف از سرمایه گذاری در منطقه آزاد قشم را قوت سرمایه گذاری و سرمایه پذیری و حمایت سازمان منطقه آزاد قشم از سرمایه گذاران در این منطقه عنوان کرد.
وی افزود: موافقت اصولی ساخت این هتل از اداره کل گردشگری ، میراث فرهنگی و صنایع دستی سازمان منطقه آزاد قشم اخذ شده است و این سازمان از ساخت هتل حمایت می کند.
«دولتی» اضافه کرد: هتل 5 ستاره آریا طبق پارامترهای استاندارد جهانی در زمینی به مساحت حدود 11 هزار مترمربع در یکی از بهترین نقاط قشم با نظارت معاونت عمرانی سازمان منطقه آزاد قشم و با استفاده از الگوهای ارایه شده توسط این معاونت ساخته می شود.
سرمایه گذار هتل فوق تصریح کرد: این هتل با ظرفیت 400 اتاق ، سالن همایش ، رستوران ، تالار چند منظوره ، استخر ، سونا و جکوزی و با طراحی دکوراسیون مناسب ، سکوی ویژه فرود هلی کوپتر برای میهمانان ویژه به همراه سایر امکانات مخصوص در هتلهای 5 ستاره ساخته می شود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: