12 فقره کف زنی

کف‌زن‌های حرفه‌ای دستگیر شدند

سه کف‌زن حرفه‌ای که با عنوان تبعه خارجی ، از شهروندان به بهانه مشاهده پول‌های ایرانی کف‌زنی می‌کردند ، شناسایی و دستگیر شدند.
کد خبر: ۳۴۳۴۳۹

به گزارش ایسنا ، سرهنگ سلطانی در تشریح این پرونده، اظهار کرد: در پی چند گزارش از سوی شهروندان آقاقلا مبنی بر اینکه سه نفر با مراجعه به آنها خود را تبعه خارجی معرفی و درخواست نشان دادن و یادگیری واحدهای پول ایرانی را داشتند و ما نیز مبالغی در اختیار آنها قرار داده که پس از رفتن آنها متوجه کم شدن پول شدیم ، اکیپی از کارآگاهان پلیس آگاهی فعالیت خود را آغاز کردند.

رییس پلیس آگاهی استان گلستان، افزود: کارآگاهان با انجام چهره‌نگاری به کمک مالباختگان تصاویر فرضی متهمان را ترسیم و با انجام اقدامات اطلاعاتی و استفاده از اطلاعات مردمی محل‌های تردد آنها را شناسایی و با کنترل نامحسوس آنها، طی یک اقدام غافلگیرانه دو نفر از متهمان به نام‌های «پیمان ــ‌ الف» و «حمید ــ خ» را دستگیر و برای تحقیقات بیشتر به پلیس آگاهی انتقال دادند.

وی گفت: در بازجویی‌ها متهمان که قصد انکار بزه خود را داشتند پس از مواجهه حضوری با مالباختگان و شناسایی توسط آنان راهی جز بیان حقیقت نداشتند و به 12 فقره کف زنی با همدستی فردی به نام «قهرمان ــ الف» اقرار و در بیان شیوه شگرد خود گفتند که با یک خودرو به محل مورد نظر رفته و دو نفر با معرفی خود به عنوان تبعه خارجی و درخواست مشاهده پول از شهروندان اقدام به کف زنی کرده و سپس با خودرو به سرعت از محل متواری         می شدیم و با این شیوه چندین میلیون تومان سرقت کرده‌ایم.

سلطانی افزود: با اخذ اعتراف متهمان پرونده تکمیل و با صدور قرار قانونی روانه زندان شدند و تلاش برای دستگیری متهم دیگر ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها