
دکتر شیخ الاسلام گفت: با وجودی که 90 درصد مردم دریافت کلسیم ناکافی دارند که عوارض ناشی از آن ابتلا به پوکی استخوان است، نمیتوان به آنان که معمولا از اضافه وزن یا چاقی رنج میبرند و همین چاقی میتواند، بیماریهای قلبی ـ عروقی و مشکلات اسکلتی استخوانی را به همراه داشته باشد، توصیه کرد که مواد لبنی پر چرب بخورند. وی با اشاره به اینکه چربی لبنیات مانند سایر چربیها میتواند، عوارض زیادی داشته باشد که مهمترین آن گرفتگی عروق است، اضافه کرد: متاسفانه بیشتر مردم از مضرات چربی لبنیات آگاه نیستند و به دلیل توصیه متخصصان تغذیه مبنی بر تاکید بر مصرف فرآوردههای لبنی، نوع پر چرب آن را انتخاب میکنند.
دکتر شیخالاسلام یادآور شد: بر اساس یک نظرسنجی صورت گرفته در پایگاه اطلاع رسانی تغذیه و سلامت در مورد اینکه خامه جزو کدام یک از گروههای غذایی محسوب میشود 60 درصد اظهار داشتند که خامه جزو گروه لبنیات است در حالی که بر خلاف باور عموم، خامه در گروه شیرینیها و چربیها جای میگیرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: