در جریان تعقیب و گریز

زورگیران در دام پلیس گرفتار شدند

2 مرد جوان متهم به زورگیری از شهروندان در دادم پلیس گرفتار و در جریان یک تعقیب و گریز دستگیر شدند.
کد خبر: ۳۲۶۸۸۶

به گزارش فارس،‌ در ساعت 3 بامداد 4 اردیبهشت امسال، مأموران گشت کلانتری 105 سنایی به سرنشینان یک دستگاه پژو پرشیای مشکی در میدان آرژانتین دستور توقف دادند که راننده خودروی مورد‌نظر با بی‌توجهی به دستور ایست پلیس و افزایش سرعت خودرو قصد متواری شدن از محل را داشت که همین امر باعث آغاز تعقیب و گریز مأموران و سرنشینان خودرو شد.

تعقیب و گریز از میدان آرژانتین آغاز و نهایتاً پس از گذشت ساعتی در میدان نبوت، در شرق تهران ، خاتمه پیدا کرد. در این میدان، راننده پرشیا قصد داشت تا به هر شکل ممکن و با افزایش سرعت خود از دست مأموران متواری شود که به علت سرعت بالا و عدم توانایی راننده در کنترل وسیله نقلیه، خودرو پس از برخورد با جداول کناری خیابان به‌صورت نیمه واژگون متوقف شد.

در فاصله زمانی متوقف شدن خودرو و حضور مأموران در محل، یکی از دو سرنشین خودرو با استفاده از تاریکی شب، موفق به فرار از محل شد اما راننده پرشیا قبل از هرگونه اقدام به فرار، توسط مأموران دستگیر و به کلانتری منتقل شد.

در بازرسی از داخل خودروی متعلق به متهم دستگیر شده به نام آرش 37 ساله، یک عدد چراغ گردان، یک عدد بی‌سیم، یک قبضه اسلحه کمری تقلبی، یک قبضه شمشیر ، 5 دستگاه گوشی تلفن همراه، 2 شیشه بطری مشروبات الکلی، مقادیری موادمخدر از نوع تریاک و شیشه و همچنین اموال متعلق به افراد غیر شامل کیف‌های زنانه، کارت‌های شناسایی و کارت سوخت و... کشف شد. در بررسی‌های بیشتر این خودرو مشخص شد که صاحب خودرو، آن را به آژیر پلیس و بلندگو نیز مجهز کرده است.

با تشکیل پرونده مقدماتی ، به دستور قاضی کشیک دادسرای ناحیه 6 تهران، پرونده به همراه متهم دستگیر شده جهت رسیدگی تخصصی در اختیار کارآگاهان اداره پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

با آغاز تحقیقات از متهم آرش، وی ضمن اعتراف به ارتکاب جرایم مختلف همچون سرقت تحت پوشش مأمور ، کیف ‌قاپی و سرقت مسلحانه ، متهم متواری و همدست خود به نام هادی 28 ساله را نیز معرفی کرد.

با شناسایی هادی و بررسی سوابق احتمالی وی از بانک اطلاعات مجرمان سابقه‌دار پلیس مشخص شد که هادی از مجرمان سابقه‌داری که پیش از این نیز در سال‌های 87 و 88 به ارتکاب سرقت منزل و ورود به عنف منزل دستگیر و روانه زندان شده است.

با شناسایی مخفیگاه متهم در منطقه گوهردشت کرج، هماهنگی لازم با پلیس آگاهی استان تهران انجام، کارآگاهان اداره پنجم با اخذ نیابت قضایی به نشانی مخفیگاه متهم متواری رفتند و پس از اطمینان از حضور وی در داخل مخفیگاه، با ورود به این محل متهم را در تاریخ 5 اردیبهشت دستگیر و در بازرسی از محل نیز موفق به کشف یک قبضه اسلحه کمری شدند.

با دستگیری متهم و آغاز تحقیقات از سوی کارآگاهان مشخص شد که متهم پس از متواری شدن از دست مأموران کلانتری، به عنوان مسافر سوار یک دستگاه خودروی پراید شده و با تهدید سلاح کمری همراه خود اقدام به سرقت خودرو کرده است.

متهم پس از رسیدن به منطقه گوهردشت کرج با اطلاع از این موضوع که مشخصات این خودرو در اختیار پلیس قرار خواهد گرفت، خودرو را در بیابان‌های اطراف رها و خود نیز روانه مخفیگاهش شده بود که با دستگیری متهم و اعترافات وی، خودروی پراید به صورت رها شده در بیابان‌های اطراف منطقه گوهردشت کشف شد.

متهم پس از دستگیری و انتقال به اداره پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ، ضمن اعتراف به انجام سرقت‌های تحت پوشش مأمور و ارتکاب دیگر جرایم به همراه همدست خود آرش، در خصوص سرقت‌های تحت پوشش به کارآگاهان گفت: به همراه آرش و یکی دیگر از بچه محل‌هایمان به نام حمید، اتباع کشورهای بیگانه به‌ویژه افاغنه‌ای را که احتمال می‌دادیم غیر‌قانونی وارد کشور شده و فاقد مجوز اقامات هستند، شناسایی و پس از اطمینان پیدا کردن از نداشتن مجوز اقامت در کشور، آنها را به بهانه اینکه باید از کشور اخراج شوند تحت فشار قرار می‌دادیم تا شرایط برای دریافت پول از آنها آماده شود و نهایتاً نیز با گرفتن پول از آنها، از محل متواری می‌شدیم.

سرهنگ کارآگاه مهدی قزلباش، معاون مبارزه با سرقت‌های خاص پلیس آگاهی تهران بزرگ‌ گفت: با شناسایی تعدادی از مالباختگان و انجام تحقیقات، تعدادی از مناطقی که متهمان در آنها اقدام به ارتکاب جرایم خود کرده‌اند، مورد شناسایی قرار گرفته که از جمله این مناطق می‌توان به میدان مهران واقع در عظیمیه کرج، شهرک اندیشه، منطقه گیشا و جردن اشاره کرد.

سرهنگ مهدی قزلباش در ادامه این خبر افزود: تاکنون از متهمان یک دستگاه خودرو پژو پرشیای مشکی کشف و توقیف شده اما با توجه به اعترافات متهمان و همچنین اظهارات تعدادی از مالباختگان، بررسی حضور شخص سوم در ارتکاب جرایم و همچنین استفاده متهمان از 2 نوع خودروی دیگر به مشخصات ظاهری پژو پرشیای نقره‌ای رنگ و ROA طوسی رنگ نیز در دستور کار کارآگاهان اداره پنجم قرار گرفته است.

معاون مبارزه با سرقت‌های خاص پلیس آگاهی تهران بزرگ، در پایان با دعوت از مالباختگان جهت طرح شکایات خود گفت: از همه مالباختگانی که اموال آنها توسط سرنشینان خودروهای پژو پرشیا مشکی، پژو پرشیا نقره‌ای و یا خودرو ROA طوسی رنگ به روش‌های مختلف مورد سرقت قرار گرفته دعوت می‌شود تا جهت شناسایی متهمان و طرح شکایت خود، به اداره پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ واقع در خیابان وحدت اسلامی مراجعه کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها