کلینتون و گیتس :

کرزای یک متحد قابل اعتماد است

هیلاری کلینتون، وزیر خارجه و رابرت گیتس، وزیر دفاع آمریکا از حامد کرزای رئیس جمهوری افغانستان دفاع کرده و گفته اند با وجود تنش های اخیر، روابط وی با دولت آمریکا روابط مثبتی است.
کد خبر: ۳۲۰۵۳۳

هیلاری کلینتون روز یکشنبه 11 آوریل، به شبکه های تلویزیونی آمریکا گفت که دولت آمریکا هنوز حامد کرزای را یک متحد قابل اعتماد می داند.

رابرت گیتس نیز گفت روابط کاری با رئیس جمهوری افغانستان بر اساس برنامه کاملا به خوبی پیش می رود.

حامد کرزای اخیرا گفته بود که آمریکا تلاش می کند افغانستان را تحت تسلط خود درآورد.

وی در یک سخنرانی اش در کمیسیون انتخابات این کشور، مقام های غربی را به دست داشتن در تقلب در انتخابات متهم کرده و گفته بود "دخالت ویرانگر خارجی‌ها" در امور کشورش همچنان ادامه دارد.

باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا در سفر دو هفته قبل خود به کابل، از همتای افغانش دعوت کرده بود تا به واشنگتن سفر کند.

اما در پی انتقاد بی سابقه حامد کرزای از متحدان غربی اش در کمیسیون انتخابات افغانستان، روابط این کشوربا متحدان غربی اش از جمله آمریکا به تیرگی گرائید.

مقامهای آمریکایی گفته بودند که اگر رئیس جمهوری افغانستان همچنان به انتقاد از غرب ادامه دهد، ممکن است در مورد سفر از پیش برنامه ریزی شده او به واشنگتن تجدید نظر کنند.

دولت افغانستان متعاقبا کوشید در تماس با متحدان غربی خود نگرانی آنها را برطرف کند و حامد کرزای شخصا در تماس با هیلاری کلینتون تلاش کرد او را قانع کند که سخنرانی اش در کمیسیون انتخابات تأثیری بر روابط خوب دو کشور نمی گذارد.

اندکی بعد آمریکا اعلام کرد که انتظار دارد سفر حامد کرزای رئیس جمهوری افغانستان به واشنگتن تا یک ماه دیگر انجام شود.

بی بی سی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها