«روز رستاخیز» در کویر شهداد

فیلمبرداری پروژه سینمایی «روز رستاخیز» در بم ادامه دارد و بزودی گروه برای ادامه کار راهی کویر شهداد کرمان می‌شود. به گزارش مهر ،فیلم سینمایی «روز رستاخیز» روایت سینمایی حوادث عاشورا به نویسندگی و کارگردانی احمدرضا درویش است.
کد خبر: ۳۱۹۸۶۰

فیلمبرداری این فیلم ـ که از 16 بهمن در بم آغاز شده است ـ در این شهر ادامه دارد و هنوز بازیگر جدید ایرانی و خارجی به این پروژه اضافه نشده‌اند. این گروه بعد از گرفتن صحنه‌های مربوط به کویر شهداد راهی اصفهان و شاهرود خواهند شد.«روز رستاخیز» پس از چند سال تحقیق و مطالعه در زمینه‌های تاریخی، هنری و فنی و همچنین 2 سال پیش‌تولید، سال گذشته کلید خورد.

بیش از 60 درصد فیلمبرداری این فیلم اطراف شهرستان بم و مابقی آن در شهداد، اصفهان، تهران، شاهرود و کشور سوریه ضبط می‌شود. شهرهای مکه، کوفه، دمشق و بخشی از شهرهای مدینه، بصره و نیز دشت کربلا جغرافیای اصلی این فیلم را تشکیل می‌دهند.

علاوه بر بازیگران ایرانی، هنرپیشه‌هایی از کشورهای سوریه، کویت، عراق و انگلستان ایفاگر نقش‌های مختلف فیلم «روز رستاخیز» هستند. در این فیلم بازیگرانی چون فرهاد قائمیان و پوریا پورسرخ بازی می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها