به گزارش مهر ، مدیر اجرایی سازمان فردوس ها عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران ضمن تأکید براین مسئله که درگذشته بسیاری از این گورستانها به روستاهای اطراف شهر مشهد اختصاص داشته افزود: با گسترش افقی شهر مشهد در دهه های اخیر بسیاری از روستاهای اطراف و گورستانهای آنها در شهر توسط واحدهای مسکونی و... احاطه شده که اکنون این قبور در محدوده مسکونی و حتی آموزشی قرارگرفته و دفن های غیرقانونی موجب ایجاد رعب و وحشت درمیان همشهریان شده است.
وی اظهار داشت: با توجه به درخواستهای مکرر همشهریان و با همکاری سازمان بسیج سازندگی در سه گورستان کریم آباد ، شهرک قدس و اسماعیل آباد نیروی حفاظت از دفنهای غیرمجاز بطور شبانه روزی مستقر و با دفن های غیرقانونی برخورد شدید می شود.
علیمحمدی افزود: در هفته اخیر از چهار مورد دفن غیرمجاز در گورستان های کریم آباد و شهرک قدس جلوگیری شده و پرونده خاطیان به مراجع ذی صلاح قضایی ارجاع معرفی شده اند.
وی تنها آرامستان های مجاز مشهد بهشت رضا(ع)، حرم مطهر، بهشت جوادالائمه، خواجه ربیع و خواجه اباصلت است، افزود: هرگونه دفن در محدوده های شهری و مسکونی باعث به تأخیر افتادن انجام پروژه های شهری حداقل به مدت 33 سال شده و محیط زیست و بهداشت عمومی را خدشه دار می کند.
مدیر اجرایی سازمان فردوس ها تصریح کرد: جهت افرادی غیرمسئول که در برخی محلات اقدام به انجام امور شرعی تغسیل، تکفین و تدفین اموات می نمایند یا در خصوص تدفین غیرمجاز دخالت می کنند تشکیل پرونده داده و به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد