تصویر کوتاه

سیروس مقدم «زیر هشت» را می‌سازد

ایسنا: مدیر گروه فیلم و سریال شبکه یک سیما از ساخته شدن دو سریال جدید «یک روز قبل روز برفی» و «زیر هشت» به سفارش این گروه خبر داد. عباس اکبری با اعلام این خبر اظهار کرد: سریال «یک روز قبل روز برفی» با موضوعی اجتماعی جنگی در 7 قسمت 45 دقیقه‌ای برای پخش در هفته‌ دفاع مقدس سال آینده تولید می‌شود. تهیه‌ این سریال را محسن علی‌اکبری بر عهده دارد و صادق کرمیار هم نویسنده و کارگردان آن است. او با اشاره به «زیر هشت» گفت: این سریال مضمونی اجتماعی دارد که آن را سیروس مقدم برای پخش در فصل تابستان سال آتی کارگردانی می‌کند. الهام غفوری نیز تهیه «زیر هشت» را بر عهده دارد.
کد خبر: ۳۰۷۵۷۲

آغاز تست بازیگری در مرکز نمایش رادیو

جام‌جم: پس از گذشت 6 سال از آخرین تست بازیگری الف، در ساختمان ارگ رادیو، شنبه این هفته دور جدید جذب نیروی مستعد و خلاق آغاز می‌شود. مرحله اول این آزمون در استودیو 18 با حضور بزرگان نمایش رادیو همچون بهزاد فراهانی، صدرالدین شجره، محمد مهاجر، رامین پورایمان و مجید حمزه برگزار شد. حدود 300 نفر به منظور بازی در نمایش رادیویی داوطلب شده‌اند.

مرور آثار صدرعاملی در داکا

ایسنا: رسول صدرعاملی، کارگردان سینمای ایران برای مرور آثارش در یازدهمین جشنواره‌ فیلم داکا به بنگلادش سفر کرد. در بخش مرور آثار صدرعاملی که همراه مراسم تجلیل از او برگزار خواهد شد، فیلم‌های «دختری با کفش‌های کتانی»، «من ترانه 15 سال دارم»، «دیشب باباتو دیدم آیدا» و «هر شب تنهایی» به نمایش درمی‌آیند. پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم داکا از 24 دی تا دوم بهمن ماه سال جاری در کشور بنگلادش برگزار می‌شود.

پخش دو مستند از پرس تی‌وی

ایسنا: شبکه انگلیسی زبان و ماهواره‌ای پرس تی‌وی پخش دو مستند جدید با موضوع اعتراضات مردم سوئد به رژیم اشغالگر قدس در جریان مسابقات جام دیویس و حمله اسرائیل به غزه را بزودی آغاز می‌کند.مستند جام دیویس با توجه به وقایع حواشی مسابقات جام دیویس، به بررسی چگونگی برگزاری این مسابقه، برخورد مردم سوئد با جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و نظر کارشناسان، معترضان و پلیس در این باره می‌پردازد. این مستند در قالب 2 قسمت 25 دقیقه‌ای ساخته شده و 14 ژانویه (پنجشنبه) 24 دی ماه پخش شد و 3 بار تکرار خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی پرس تی‌وی، (کریسمس سیاه) عنوان مستند دیگری است که در قالب 3 قسمت 25 دقیقه‌ای تولید شده و 16 ژانویه (شنبه) از شبکه پرس تی‌وی پخش شد.

انتشار پنجاه ‌و هشتمین شماره پژوهش‌های ارتباطی

جام‌جم: پنجاه‌وهشتمین شماره فصلنامه علمی پژوهشی «پژوهش‌های ارتباطی» در قالب جنگ منتشر شد.

نظریه هنجاری رسانه‌ها از دیدگاه رهبران انقلاب اسلامی، نقش رسانه‌ها در رشد هویت ملی نوجوانان شهر تهران، رسانه‌های جمعی و هویت ملی و... عنوان بخشی از مقاله‌هایی است که در این فصلنامه به چاپ رسیده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها