در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش واحد مرکزی خبر ، کارشناس مسئول حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران در ساری گفت: پرندگان کاکائی از اوایل مرداد از مناطق دریای سیاه ، بخشهایی از غرب سیبری و نیز غرب مدیترانه شامل ترکیه ، گرجستان و ارمنستان به سواحل دریا ، مصب ها و رودخانه های مازندران پناه آوردند .
ربیعی افزود : انواع کاکائیها که از ماهیان کوچک و حشرات تغذیه می کنند تا اسفند ماه در مازندران به سر می برند و از اوایل آن ماه برای جوجه آوری به زادگاه خود باز می گردند .
کارشناس مسئول حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران تصریح کرد : از 15 گونه پرنده کاکائی در کشور 11 گونه در مازندرانند که کاکائی های خزری ، سرسیاه معمولی و کوچک بیشترین جمعیت را دارند .
کاکائی ها بیشتر سفید با بالهای پهن با رنگ خاکستری یا سیاهند و با پاهای دراز خود اغلب به راحتی راه می روند .
سواحل دریا ، مردابهای ساحلی ، دریاچه های شور یا صخره های مشرف به دریا و دهانه رودخانه ها و مصبها زیستگاه این پرندگان است .
غذای کاکائی شامل ماهیها ، سخت پوستان، نرم تنان،حشرات ، لاشه حیوانات و گاهی مواد گیاهی است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: