فروش کراک به جای پیتزا

مردی که به بهانه فروش پیتزا، مواد مخدر کراک و شیشه به مردم می‌‌فروخت، در غرب تهران دستگیر شد.
کد خبر: ۲۶۳۰۲۶

به گزارش «جام‌جم»، هفته گذشته گزارش مردمی در اختیار ماموران اداره مبارزه با مواد مخدر تهران قرار گرفت، مبنی بر این که مردی با راه‌اندازی یک مغازه پیتزافروشی، مواد مخدر معامله می‌کند.

با گزارش این موضوع به پلیس، ماموران تحقیقات خود را برای تایید صحت موضوع آغازکردند و پس از شناسایی پیتزافروشی ، آن را به طور نامحسوس زیر نظر گرفتند و متوجه شدند صاحب مغازه از طریق یک پیک موتوری ، جعبه‌های پیتزا را به منازل مختلف انتقال می‌دهد و هیچ مشتری به مغازه‌ اش نمی‌رود و او در زمینه فروش مواد غذایی فعالیت نمی‌کند.

با صحت این موضوع، ماموران صاحب مغازه را دستگیر کردند و به مرکز پلیس انتقال دادند و در بررسی مغازه وی، مواد مخدر (کراک)، شیشه و ترازو کشف و ضبط کردند.

با انتقال متهم به مرکز پلیس، وی مورد بازجویی قرار گرفت و به فروش مواد مخدر اعتراف کرد.

مرد قاچاقچی در اظهاراتش به پلیس گفت: چندی پیش، مغازه‌ای در غرب تهران اجاره و به بهانه فروش پیتزا، فعالیتم را شروع کردم، بعد مواد مخدر شیشه و کراک را داخل جعبه‌های پیتزا جاسازی و برای مشتریانم ارسال می‌‌کردم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها