دستگیری جاعلان کارت پایان خدمت

با سلسله عملیات گسترده کارآگاهان پلیس آگاهی استان گیلان، اعضای یک گروه بزرگ جعل که عمده فعالیت مجرمانه خود را روی جعل کارت پایان خدمت متمرکز کرده بودند شناسایی و دستگیر شدند.
کد خبر: ۲۵۷۶۳۷

به گزارش ایسنا، ‌سرهنگ کریمی ـ رییس پلیس آگاهی استان گیلان ـ با بیان این خبر درباره شگرد جاعلان و عملیات دستگیری آن‌ها، گفت: دریافت شکایت تعدادی از شهروندان به پلیس آگاهی، ‌کارآگاهان این اداره را در برابر پرونده پیچیده‌ای با مضمون جعل اسناد و مدارک قرار دارد. اظهارات شاکیان حاکی از آن بود که اشخاصی ناشناس با شناسایی افرادی که قصد گرفتن کارت پایان خدمت را داشتند پس از جلب اطمینان آن‌ها با اخذ مبلغ دو میلیون و 500 هزار تومان اقدام به تهیه مدارک می‌کردند.

وی افزود: با توجه به اظهارات شاکیان درباره حرفه‌ای بودن افراد و گستردگی اقدامات مجرمانه اکیپ زبده‌ای از کارآگاهان پلیس آگاهی رسیدگی به پرونده را در دست گرفته و با بررسی‌های دقیق و استفاده از بانک‌های اطلاعاتی سردسته گروه به نام «ح ـ ش» را شناسایی کردند و در یک عملیات ضربتی وی را قبل از این که فرصت گریختن از مخفیگاه را پیدا کند به دام انداختند.

رییس پلیس آگاهی استان گیلان عنوان کرد: متهم پس از انتقال به پلیس آگاهی ضمن اعتراف به جرم خود گفت که از طریق رابطین سوژه‌های خود را از بین افراد بی‌اطلاع و کم‌سواد پس از جلب اطمینان و اخذ وجه و مدارک لازم از آنان با بیان این که این مدارک قانونی هستند، آن‌ها را جعل و به آنان تحویل می‌دادیم. در ادامه تحقیقات همدستان جاعل نیز دستگیر و همگی به جرم خود اعتراف کردند.

به گزارش اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا، ‌سرهنگ کریمی گفت: در بازرسی از منزل متهمان ده‌ها فقره مدارک جهت صدور گواهی نامه، ‌چندین عدد کارت پایان خدمت جعلی و همچنین انواع آلات و ادوات و تجهیزات تخصصی جعل کشف و ضبط شد. با اعتراف متهمان به جرم خود، همگی با صدور قرار قانونی راهی زندان شدند. تلاش کارآگاهان برای دستگیری استفاده‌کنندگان از مدارک جعلی همچنان ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها