در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش «جامجم» بعدازظهر روز دوشنبه جوان 25 سالهای با مراجعه به کلانتری 127 نارمک و حضور در اتاق افسر نگهبان کلانتری گفت، چند روز پیش پس از کرایه یک خودرو، راننده را در جاده ساوه به قتل رسانده و خودروی او را سرقت کرده است. پس از این اظهارات موضوع به بازپرس ویژه قتل تهران گزارش و با دستور بازداشت وی تحقیق درخصوص اظهارات وی آغاز شد.
صبح دیروز این متهم وقتی برای ادامه تحقیقات به دادسرای جنایی منتقل شد، با انکار قتل به بازپرس هنرمند گفت: یک جوان شهرستانی هستم که به تهران آمدم و چون پول و محلی برای زندگی نداشتم، تصمیم گرفتم با مراجعه به کلانتری ادعا کنم مرتکب قتل شدهام تا محلی برای ماندن و غذایی برای خوردن داشته باشم.
به دنبال این اظهارات، بازپرس شعبه 4 دادسرای جنایی تهران دستور تحقیق درخصوص متهم و سلامت عقلی وی از سوی پزشکی قانونی را صادر کرد.
بازپرس جنایی در اینباره به «جامجم» گفت: در چند روز آینده و پس از تحقیقات کامل دستور قضایی لازم در این ارتباط صادر خواهد شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: