«شهناز» شجریان در اروپا

گروه فرهنگ وهنر: محمدرضا شجریان گروه شهناز را برای برگزاری یک تور موسیقایی به اروپا می‌برد. به گزارش فارس، مجید درخشانی، آهنگساز و نوازنده تار گروه شهناز با اعلام این خبر گفت: در این تور که شهریور 88 برگزار می‌شود، استاد شجریان برای اولین بار با یک گروه بزرگ در اروپا روی صحنه می‌رود.
کد خبر: ۲۳۸۹۷۶
وی افزود: دعوت اولیه برای این کنسرت‌ها از سوی فیلارمونیک کلن صورت گرفته که به دنبال این دعوت، در کلن، سوئد، پاریس و لندن کنسرت می‌دهیم.

این نوازنده تار در خصوص چگونگی این اجراها بیان کرد: در حال حاضر برنامه قطعی برای این تور را نهایی نکرده‌ایم، اما قطعا یک بخش اجرای کار قبلی گروه شهناز در تهران و یک بخش نیز اجرای قطعات جدید خواهد بود.

درخشانی خاطرنشان کرد: محمدرضا شجریان همه کنسرت‌هایش را در خارج از ایران با گروه کوچک برگزار کرده و این برای اولین‌بار است که ایشان تصمیم گرفتند گروه کامل شهناز را برای این تور در کنار خود داشته باشند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها