رئیس فدراسیون هندبال:

میزبان رویدادهای جهانی نمی شویم

علیرضا رحیمی رئیس فدراسیون هندبال ایران در آستانه سفر به رقابتهای جهانی کرواسی گفت: ایران میزبان رویدادهای جهانی نمی شود.
کد خبر: ۲۳۱۴۶۲

رئیس فدراسیون هندبال ایران در گفتگو با مهر گفت: هفته آینده به دعوت فدراسیون جهانی هندبال برای تماشای دیدارهای فینال و رده بندی مسابقات جهانی مردان عازم کرواسی خواهم شد.

وی افزود: این دعوت از سوی رئیس مصری این فدراسیون صورت گرفته است و قطعا در طی این سفر مذاکراتی را برای پیشرفت هندبال آسیا و ایران انجام خواهیم داد و به بحث تبادل نظر در این زمینه خواهیم پرداخت.

رحیمی درپاسخ به این سوال که آیا ایران میزبانی رویدادهای جهانی را برعهده خواهد گرفت یا خیر؟ ، گفت: سطح هندبال اروپا بسیار بالاتر از هندبال آسیاست و تیم ایران نیز از این امر مستثنی نیست. ما نه تنها هنوز موفق به حضور در رقابتهای جهانی هندبال نشده ایم بلکه شرایط برگزاری چنین رویدادهایی را نداریم، بنابراین دریافت میزبانی رقابتهای بین المللی برای ما امکان پذیر نیست.

وی تصریح کرد: هندبال آسیا هم از نظر سطح فنی و هم از نظر سخت افزاری و نرم افزاری راه زیادی را باید برای جهانی شدن طی کند و تا این زمان میزبانی رقابتهای جهانی هندبال به کشورهای آسیایی کمتر سپرده می شود.

رئیس فدراسیون هندبال در خصوص حضور دو نماینده کشورمان در جام باشگاه های آسیا و همراهی این دو تیم دراین رقابتها ، گفت: من به عنوان نایب رئیس کنفدراسیون هندبال آسیا مسئول نظارت بر دو مسابقه قهرمانی آسیا در سال جاری بودم به همین دلیل هنوز مشخص نیست که بتوانم در این رقابتها دو تیم ایران را همراهی کنم.

رحیمی افزود: قرعه هر دو تیم باشگاهی ایران در مسابقات جام باشگاه های آسیا در عربستان سخت است اما در این بین کار تیم پارس جنوبی به دلیل حضور قهرمان این قاره سخت تر از تیم فولاد سپاهان اصفهان است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها