به گزارش اسوشیتدپرس، داماد بعد از پایان مراسم از یکی از دوستانش خواست تا عروس و چند نفر از مهمانان را به اتومبیلش به منزل برساند و راننده که به شدت مست بود تصادف کرد و نوعروس در دم جان باخت.
داماد گریان در اظهاراتش به پلیس گفت:«من باید در همان اتومبیل با همسرم بودم ولی چون اتومبیل جا نداشت تصمیم گرفتم با اتومبیل یکی دیگر از دوستانم خود را به خانه برسانم. وقتی به خانه رسیدم فکر می کردم همسرم در خانه است، چند بار او را صدا زدم ولی جوابی نشنیدم. بلافاصله با دوستم که قرار بود همسرم را به خانه برساند تماس گرفتم و متوجه شدم که اتومبیل آنها تصادف کرده است. دیگر سرنشینان اتومبیل جان سالم به در بردند».
این زوج که 2 مهاجر چینی بودند و در ونزوئلا با هم آشنا شده بودند، پنجشنبه گذشته با هم ازدواج کردند و روز گذشته جشن عروسی خود را در رستورانی برپا کرده بودند که این حادثه برایشان رخ داد.
گروه ترجمه
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....