در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
سارا پیلین جمهوریخواه از روز سه شنبه دیدارهای خود را در یک ماراتن دیپلماتیک به منظور رد شایعات مربوط به نداشتن تجربه در زمینه بین المللی آغاز کرد. وی در اولین مرحله با "حامد کرزای" رئیس جمهوری افغانستان دیدار و درباره نام فرزندش که سال گذشته بدنیا آمده، از وی سوال کرد.
سارا 44 ساله پس از پرواز از فیلادلفیا به نیویورک در هتل منهتن با کرزای ملاقات کرد. این خانم معاون پس از شنیدن نام فرزند رئیس جمهوری افغانستان که به معنای "نور خانه" است، به وجد آمده و پاسخ می دهد: اوه، چه نام زیبایی.
در دیدار خصوصی سارا و حامد خبرنگاران اجازه ورود نداشتند که تاحدودی نیز دلخوری آنان را برانگیخت. اما کرزای پس از این دیدار گفت که پیلین زنی بسیار قابل و توانا است که سوالات بسیار مهمی درباره افغانستان پرسیده و مشخص است که وی قصد کمک دارد.
پیلین که در سال 2007 میلادی اولین گذرنامه خود را گرفته است، تاکنون در هیچ نشست خبری شرکت نکرده و هر جا رفته با مک کین رفته است. او تنها یک بار به کانادا رفته که با ایالت آلاسکا که پیلین فرماندار این ایالت است ، مرز مشترک دارد.
قابل توجه است که این خانم فرماندار در دیدارهای خود بوسیله "رندی شونمن" مشاور سیاسی خارجی جمهوریخواهان و "استیو بیگون" یکی از مشاوران سابق امنیت ملی "جرج بوش" همراهی می شود.
سارا پیلین که همیشه از لباس هایی با رنگ های شاد استفاده می کرد، در این دیدارها با لباسی بلند و به رنگ مشکی ظاهر شد.
در ادامه دیدارها، سارا به اقامتگاه نماینده کلمبیا در سازمان ملل رفت و با "آلوارو اوریبه" رئیس جمهوری این کشور دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار روابط میان دو کشور و طرح ایجاد منطقه آزاد تجاری که ازسوی دموکرات ها بلوکه شده بود، مطرح شد.
"هنری کیسینجر" برنده جایزه نوبل صلح و دیپلمات 85 ساله دیدارکننده بعدی پیلین بود.
به گفته رسانه های آمریکایی، معاون مک کین قصد دارد به دیدارهای خود ادامه داده و با روسای جمهوری گرجستان، عراق و پاکستان نیز دیدار داشته باشد.
مهر
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: