چاقوکشی و جنایت در کالج لندن

یک مرد که نقاب و کلاه گیس بر سرو شنل شبح به تن داشت با ورود به کالجی در انگلیس با ضربات کارد دوست دختر سابق خود را کشت و سپس با بریدن رگ‌های گردنش خودکشی کرد.
کد خبر: ۲۰۴۴۷۰

به گزارش ایندپندنت ، زن 23 ساله مسئول پذیرش در کالج بین‌المللی «سنت جورج» در «پلیستو» در شرق لندن بود. در این ماجرا شانه زن دیگری که گفته می‌شود همکار زن 23 ساله بود مجروح شد.

مردی 29 ساله تحت نظر پلیس در بیمارستان بستری است که گفته می‌شود عامل این جنایت بوده است.

کن بریستو ، راننده تاکسی، گفت کسی را دیدم که از کالج بیرون دوید و فریادزنان گفت: مردی دارد زنی را می‌کشد و چون ماموران پلیس سر رسیدند مرد چاقو به دست گلوی خود را برید. همه جا خون ریخته بود. او باید ضربات متعددی به زن زده باشد.

کارآگاه باب ماهونی ضمن ستایش از شهامت ماموران پلیس که مرد را (پس از جنایت)‌ خلع سلاح کردند، گفت: فرد مظنون لحظاتی قبل از حادثه دیده شد که نقاب و شنل شبح به تن داشت.

گروه ترجمه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها