یک مقام نظامی ایران:

آمریکا باید پیروزی روسیه را بپذیرد

به دنبال شکست کشور گرجستان در اقدام نظامی اخیر خود، یک مقام آگاه نظامی که نخواست نامش فاش شود در پاسخ به اظهارات اخیر رایس درخصوص روسیه گفت: تهدیدات آمریکا ناشی از خیال‌پردازی‌های کودکانه خانم رایس است و امریکا و هم‌پیمانانش باید واقعیت پیروزی روس‌ها را بپذیرند.
کد خبر: ۱۹۶۵۸۷

به گزارش جام جم آنلاین وی گفت: سراشیبی سقوط آمریکا از مدت‌ها قبل شروع شده است، به جز خاورمیانه و اینک قفقاز، آمریکایی‌ها در هر منطقه دیگری که وارد شوند با همین شکست‌ها روبرو خواهند شد.

این مقام مسئول در خصوص عملیات روانی غرب علیه روسیه در جنگ گرجستان گفت: چنانچه مسکو به روند تبلیغات و عملیات روانی آمریکا و هم پیمانانش در برخورد با جمهوری اسلامی ایران دقت لازم را داشته باشد، خواهد توانست به سرعت بر عملیات روانی غرب فائق آید.

رادیو فردا در تاریخ 29/5/87 به نقل از کاندولیزا رایس وزیر امور خارجه آمریکا عنوان کرد: روسیه بازی خطرناکی را با آمریکا و متحدانش انجام داده است. وی هشدار داد که ناتو اجازه نخواهد داد مسکو در گرجستان برنده شود، اروپا را بی‌ثبات سازد یا دیوار جدید آهنین دور آن بکشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها