2 پزشک جاعل‌ تحت تعقیب پلیس‌

گروه حوادث: 2 پزشک تهرانی که با همدستی مردان کلاهبردار، برای متقاضیان دریافت کارت معافیت پایان خدمت سربازی، گواهی پزشکی مبنی بر بیمار بودن آنها صادر می‌کردند، تحت تعقیب ماموران حفاظت اطلاعات ناجا قرار گرفتند. به گزارش خبرنگار جام‌جم، چندی پیش گزارشی از سوی ماموران اداره حفاظت اطلاعات ناجا به شعبه چهارم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 5 تهران ارسال شد، مبنی بر این که اعضای یک باند با گرفتن مبالغی از متقاضیان کارت پایان خدمت سربازی، برای آنها برگه‌های معافیت پزشکی تهیه و متقاضیان با ارائه این برگه‌ها به همراه مدارک خود به سازمان نظام وظیفه، کارت معافیت پزشکی دریافت کرده‌اند.
کد خبر: ۱۸۲۳۷۴

به دنبال این گزارش، پرونده‌ای تشکیل شد و با دستور قضایی بازپرس موذن، ماموران جستجوی ویژه‌ای را برای یافتن مردان جاعل آغاز کردند.تحقیقات پلیسی ادامه داشت تا این که ماموران پی بردند، تعدادی از پسران شهرک باقرآباد شهرری با ارائه برگه‌های معافیت پزشکی به سازمان نظام وظیفه، موفق به دریافت کارت معافیت از خدمت سربازی شده‌اند.

به این ترتیب با شناسایی 30 نفر از این افراد، آنها بازداشت و برای ادامه تحقیقات به شعبه چهارم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 5 تهران منتقل شدند.یکی از متهمان در اظهاراتش گفت: به خاطر مشکلات خانوادگی نمی‌توانستم به خدمت سربازی بروم، بنابراین از طریق یکی از دوستانم متوجه شدم، یکی از اهالی شهرکمان به نام فیاض با دریافت مبلغ 2 تا 4 میلیون تومان، مقدمات دریافت کارت معافیت از خدمت سربازی را فراهم می‌کند.

به این ترتیب 3 میلیون تومان به فیاض پرداخت کردم و او گفت دو هفته‌ای کارت معافیت از خدمت سربازی‌ام را تهیه می‌کند.

وی ادامه داد: فیاض گفت در 2 بیمارستان تهران، دوستانی دارد که براحتی می‌توانند از طریق آنها برایم گواهی پزشکی دریافت کند که مورد تایید سازمان نظام وظیفه باشد، من و فیاض به آن پزشک مراجعه کردیم و مرد پزشک پس از معاینه، برایم گواهی پزشکی مبنی بر این که به بیماری قلبی مبتلا هستم، صادر کرد و من آن برگه را همراه مدارکم به سازمان نظام وظیفه ارائه و کارت پایان خدمت سربازی دریافت کردم.به دنبال اظهارات این متهم، دیگر متهمان هم گفته‌های او را تایید کردند. در ادامه تحقیقات از این 30 متقاضی کارت پایان خدمت سربازی، معلوم شد 2 پزشک برای آنها، در حالی گواهینامه‌های پزشکی صادر کرده‌اند که همگی این 30 نفر هیچ بیماری‌ نداشته‌اند.

ردپای 2 مرد کلاهبردار

به این ترتیب تحقیقات تکمیلی در خصوص فاش شدن ابعاد مختلف پرونده ادامه داشت تا این که ماموران با اطلاعاتی که به دست آوردند، موفق به شناسایی فیاض، مرد کلاهبردار و همدستش محمد شدند و آنها را در عملیات ضربتی دستگیر کردند و از مخفیگاه آنها، تعدادی گواهی پزشکی معافیت از سربازی که به نام افرادی ثبت شده بود، کشف و ضبط شد.

با انتقال 2 مرد کلاهبردار به مرکز پلیس، آنها در بازجویی راز 30 فقره کلاهبرداری را فاش کردند. فیاض، مرد کلاهبردار  در اظهاراتش به پلیس گفت: من و همدستم با پرسه زدن در اطراف سازمان نظام وظیفه و مراکز پلیس +10 افرادی را که مشکل دریافت کارت پایان خدمت سربازی داشتند، شناسایی می‌کردیم و با همکاری 2 پزشک زن و مرد که در بیمارستان‌های تهران مشغول به کار و مورد تایید سازمان نظام وظیفه بودند، برای متقاضیان گواهینامه‌های پزشکی تهیه می‌کردیم و آنها با ارائه مدارک خود به سازمان نظام وظیفه، کارت پایان خدمت سربازی دریافت می‌کردند و از هر متقاضی از 2 تا 5/4 میلیون تومان دریافت می‌کردیم . بنابراین گزارش، همدست مرد کلاهبردار به همکاری با وی اعتراف کرد و برای متهمان از سوی بازپرس موذن، رئیس شعبه چهارم دادسرای ناحیه 5 تهران قرار قانونی صادر شد و جستجوی ویژه ماموران اداره حفاظت اطلاعات ناجا برای شناسایی این دو پزشک خاطی و دیگر همدستان فراری این باند ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها