با فروش 20 میلیارد دلار؛

انگلیس بزرگترین صادر کننده سلاح

انگلیس در سال گذشته میلادی با پشت سرگذاشتن آمریکا به بزرگترین صادر کننده تسلیحات نظامی در جهان تبدیل شد. به گزارش مهر به نقل از روزنامه فایننشال تایمز، بالا رفتن انگلیس در جدول صادر کنندگان سلاح و گرفتن جایگاه نخست از آمریکا به دلیل قرارداد فروش جنگنده های "تایفون" به عربستان به ارزش چهار میلیارد و 300میلیون پوند بوده است .
کد خبر: ۱۸۲۰۷۷

بر اساس این گزارش، ارزش صادرات نظامی انگلیس در سال گذشته حدود 10میلیارد پوند (20 میلیارد دلار) بوده که این میزان تسلیحات حدود 33درصد بازار جهانی سلاح را در بر می ‌گیرد.

به نوشته این روزنامه، انگلیس در سال 2006 نیز پنج میلیارد و 500 میلیون پوند (11 میلیارد دلار) سلاح صادر کرده بود.

فایننشال تایمز نوشت : انگلیس در مجموع پنج سال گذشته نیز با 53 میلیارد دلار صادرات اسلحه پس از آمریکا که با 63 میلیارد دلار در مقام نخست جای دارد، در رتبه دوم قرار دارد. در پنج سال گذشته پس از آمریکا و انگلیس ، به ترتیب روسیه با 33 میلیارد دلار، فرانسه با 17 میلیارد دلار و آلمان و رژیم صهیونیستی هریک با  هفت میلیارد دلار در رتبه‌ های بعدی صادرات اسلحه در جهان قرار داشتند.
 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها