فینال جام قهرمانان اروپا؛

رکورد بینندگان تلویزیونی را شکست

فینال تماشایی مسابقات فوتبال جام قهرمانان باشگاههای اروپا در هفته گذشته بین تیم‌های چلسی و منچستریونایتد انگلیس رکورد بینندگان تلویزیونی در سراسر دنیا را شکست.در انگلیس بیش از نیمی از کسانی که دسترسی به تلویزیون داشتند ، این فینال را که با قهرمانی تیم منچستریونایتد در ضربات پنالتی تمام شد ، تماشا کردند.
کد خبر: ۱۷۷۸۲۷
به گزارش واحد مرکزی خبر، بر اساس بررسی که اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) انجام داده است ، به طور متوسط 11.1میلیون نفر این مسابقه را از طریق شبکه ITV1 تماشا کرده اند که 46 درصد از کل بینندگان تلویزیونی این مسابقه را در کشور انگلیس تشکیل می‌دهد.

به طور متوسط 8.1 میلیون نفر نیز این مسابقه را از طریق شبکه اسکای اسپورت تماشا کردند که 7.4 درصد از کل بینندگان این کشور را تشکیل می‌دهد با این حساب بینندگان تلویزیونی فینال جام باشگاههای اروپا در انگلیس در مجموع 53.7 بوده است.

به گزارش سایت گل،در سراسر اروپا نیز با ثبت 7 میلیون بیننده در هر یک از کشورهای فرانسه ، آلمان و ایتالیا ، 6میلیون نفر در اسپانیا و 2.2 میلیون نفر در هلند ، رکورد جالب توجهی بدست آمده است که بین 28 تا 39 درصد از بینندگان تلویزیونی این مسابقه در قاره اروپا را نشان می‌دهد.

آمار بینندگان در سراسر جهان هنوز به طور کامل محاسبه نشده است اما انتظار می‌رود که از مرز 300 میلیون نفر  فینال سال گذشته عبور کرده و رکورد جدیدی بر جای بگذارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها