در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش بی بی سی انگلیسی ، ایجاد هیبریدهای فوق از طریق تزریق DNA گرفته شده از سلولهای پوست انسان به تخمک گرفته شده از تخمدان گاو که ماده ژنتیکی آن کاملا تخلیه شده بود ، صورت گرفت.
این جنین ها به مدت سه روز زنده ماندند و اکنون جهت انجام تحقیقات پزشکی برای طیفی از بیماریها مورد استفاده قرار می گیرند.
علیرغم مخالفت کلیسای کاتولیک ، نهادهای پزشکی معتقدند انجام این تحقیقات برای شناخت بیماری ها حیاتی است و راه یافتن روش های درمانی جدید بیماری هایی همچون آلزایمر و پارکینسون را باز می کند.
به گفته محققان دانشگاه نیوکسل ، علت استفاده از تخمدان گاو این است که ذخیره تخمک انسانی منبع ارزشمندی است که ذخیره کافی از آن در دسترس نیست. به هرحال این جنین های هیبرید فقط جهت تحقیقات علمی بکار می روند و هرگز اجازه رشد بیش از 14 روز به آنها داده نمی شود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: