توسط بنیاد بین المللی خیریه آبشار عاطفه هاانجام گرفت:

اهداء ۲۲۰ سری جهیزیه و۲۱۰دستگاه گرمایشی درکهگیلویه وبویراحمد

طی مراسمی با همکاری دفتر نماینده ولی فقیه و مرکز خدمات حوزه علمیه ۲۲۰ سری جهیزیه و۲۱۰دستگاه گرمایشی به زوجین کهگیلویه و بویراحمد اهداشد .
کد خبر: ۱۵۴۳۲۲۶
نویسنده علی زاده

فاطمه چوپانی ، معاون اجرایی بنیاد بین المللی خیریه آبشار عاطفه ها با بیان اینکه بنیادخیریه  ۹۴۰نمایندگی در سراسر کشور دارداظهارداشت : بنیاد بیش از ۵۰۰هزار نفر راتحت حمایت خود قرار داده و بیش از ۱۰هزار پرسنل خادم در سراسر کشور مشغول به خدمت رسانی هستند.

وی با اشاره به اینکه استان های معین شامل  استان تهران ، خراسان رضوی،  اصفهان ، فارس و دیگر استان های برخوردار نسبت به استان های کم برخوردار در بحث جهیزیه ، سبد کالا و اکرام کمک های شایانی رو انجام میدهند گفت : گروه جهادی از تهران از ده روز پیش برای اهداء جهیزیه به زوجین و وسایل گرمایشی به نیازمندان  در کهگیلویه و بویراحمد حضور پیدا کردند.

فاطمه چوپانی افزود :ارزش ریالی هریک از جهیزیه بیش از۵۰۰ میلیون ریال و وسایل گرمایشی بیش از ۵۰ میلیون ریال است که جمعا بیش از ۱۲۰میلیارد ریال در این نوبت به استان کهگیلویه وبویراحمد اختصاص یافت.

وی با اشاره به اینکه بنیاد آبشارعاطفه ها یک پل ارتباطی بین انسانهای غنی و انسانهای محروم است تصریح کرد: آبشار عاطفه ها از سال۱۳۸۰ در مشهد مقدس ودر کهگیلویه وبویراحمدنیز از سال ۱۳۹۲فعالیت خود را آغاز کرده وسالانه بیش از ۸هزارو۸۸۸سری جهیزیه را درسراسر کشوربه نوعروسان و زوجین با مشارکتهای مردمی اهدا می کند .

معاون اجرایی بنیاد بین‌المللی آبشار عاطفه‌ها  ادامه داد: درخواست بنیاد آبشار عاطفه‌ها از وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی و همچنین رئیس سازمان تامین اجتماعی کشور این است که رفع سد موانع از مسیر خیرخواهانه را داشته و به خیریه‌ها و به‌ویژه به خیریه آبشار عاطفه‌ها و پرسنل این بنیاد که داوطلبانه و جهادی فعالیت می‌کنند نگاه ویژه‌ای داشته باشند.

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمدنیز در این مراسم با ابراز نگرانی از رشد منفی جمعیت در کشور، تصریح کرد: اگر امروز برای این بحران چاره‌ای نیندیشیم، در آینده نزدیک با مشکلات عمیقی مواجه خواهیم شد که امکان جبران آن وجود نخواهد داشت. متأسفانه برخی تبار‌ها در ایران در معرض انقراض قرار گرفته‌اند، زیرا نرخ جایگزینی جمعیت کاهش یافته و زاد و ولد پاسخگوی نیاز جمعیتی نیست.

وی با اشاره به اهمیت نگاه فرهنگی و اجتماعی به مسئله جمعیت خاطرنشان کرد: این بحران صرفاً یک مسئله آماری نیست، بلکه یک تکلیف شرعی، ملی و فرهنگی است. همه اقشار جامعه به ویژه زوج‌های جوان باید نسبت به این موضوع دغدغه داشته باشند.

وی گفت: مادری که فرزندی را متولد می‌کند و شیر می‌دهد، مانند مجاهد فی سبیل الله است و خداوند برای او ارزش شهادت قائل شده است. از این رو باید نیت زوج‌های جوان، افزایش جمعیت شیعه و لشکر امام زمان (عج) باشد.

آیت‌الله حسینی با قدردانی از کمک‌های بنیاد آبشار عاطفه‌ها در تأمین جهیزیه زوج‌های نیازمند، عنوان کرد: گرچه مشکلات اقتصادی و تأمین جهیزیه دغدغه جوانان است، اما با الگوبرداری از زندگی ساده و قناعت‌پیشگی گذشتگان می‌توان با حداقل‌ها زندگی را آغاز کرد و خداوند نیز برکت خواهد داد. در گذشته خانواده‌هایی با ۱۰ یا ۱۲ فرزند وجود داشتند، امروز توقع سه یا چهار فرزند توقع بالایی نیست.

 

آیت‌الله حسینی با قدردانی از کمک‌های بنیاد آبشار عاطفه‌ها در تأمین جهیزیه زوج‌های نیازمند، عنوان کرد: گرچه مشکلات اقتصادی و تأمین جهیزیه دغدغه جوانان است، اما با الگوبرداری از زندگی ساده و قناعت‌پیشگی گذشتگان می‌توان با حداقل‌ها زندگی را آغاز کرد و خداوند نیز برکت خواهد داد. در گذشته خانواده‌هایی با ۱۰ یا ۱۲ فرزند وجود داشتند، امروز توقع سه یا چهار فرزند توقع بالایی نیست.

 وی ضمن تأکید بر اهمیت تربیت صحیح فرزندان در کنار فرزندآوری، از مسئولان و خیرین خواست تا همچنان به حمایت از زوج‌های جوان و ترویج فرهنگ ازدواج آسان ادامه دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها