
به گزارش جام جم آنلاین همدان، سید حسین خوانساری اظهار داشت: کاهش درصد سبوسگیری به ۱۰ درصد، علاوه بر افزایش کیفیت نهایی آرد سنگک، بهبود بافت خمیر، ارتقای ارزش تغذیهای و افزایش پایداری نان در زمان ماندگاری منجر میشود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان افزود: از این پس تمام کارخانجات آردسازی استان موظفاند عنوان «آرد با ۱۰ درصد سبوسگیری» را روی کیسههای آرد سنگک درج کنند و تولید آرد با فرمول قبلی (۱۲ درصد سبوسگیری) متوقف شده است.
خوانساری این اقدام را گامی مهم در استانداردسازی کیفیت آرد و ایجاد وحدت رویه در زنجیره تولید نان دانست و افزود که از تاریخ یادشده، فقط آرد با درصد سبوسگیری جدید در کارخانجات استان تولید و عرضه خواهد شد.
در پایان و بر اساس ابلاغیه سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان، نرخ آرد با ۱۰ درصد سبوسگیری نیز تعیین و به دستگاههای استانی ابلاغ شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد
کاظم اولیایی در گفتوگو با جامجم از رفتارهای خارج از ادب و فرهنگ بعضی فوتبالیستها انتقاد کرد