به گزارش جام جم البرز، دکتر علیه قدردان گفت: زائران اربعین حسینی با توجه به طولانی بودن پیادهروی، گرمای هوا، احتمال کمآبی بدن و تغذیه متفاوت، باید داروهای ضروری و شخصی خود را همراه داشته باشند و مصرف آنها را با مشورت پزشک مدیریت کنند.
وی افزود: «افرادی که بیماری زمینهای مانند دیابت، فشار خون، مشکلات قلبی، تنفسی یا گوارشی دارند، باید داروهای خود را به مقدار کافی و با بستهبندی مناسب به همراه داشته باشند و از قطع ناگهانی داروها در طول سفر خودداری کنند.
وی افزود: از خرید دارو از مکانهای غیررسمی یا فروشندگان دورهگرد در مسیر پرهیز شود، زیرا اصالت و کیفیت داروها ممکن است مورد تردید باشد.
مدیر دارویی دانشگاه ادامه داد: داروها در کیف جداگانه، دور از گرمای مستقیم نگهداری شود و زائران دارای بیماری خاص کارت شناسایی پزشکی یا دفترچه درمانی خود را همراه داشته باشند.
وی در پایان با بیان اینکه تیمهای بهداشتی و دارویی دانشگاه علومپزشکی البرز در قالب کاروانهای سلامت در مرزهای کشور و موکبهای سلامت حضور خواهند داشت، گفت: «هدف ما حفظ ایمنی دارویی زائران و ارائه مشاوره صحیح برای پیشگیری از بروز مشکلات دارویی در این مسیر معنوی است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
یونس محمدی، تهیهکننده و مجری برنامه «مکث» :
«جامجم» در گفتوگو با رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان بررسی کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان بررسی کرد
دکتر ایزدهی معتقد است مقاومت اسلامی فقط مبارزه مسلحانه نیست؛ بلکه مجموعهای از عقیده، گفتوگو، سیاست، رسانه و گفتمانسازی است