به گزارش جام جم آنلاین همدان، میثم پورطلوعی اظهار داشت: این محموله به وزن ۲۵ تن صادر شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشارزی استان همدان از افزایش حدود ۱۲ درصدی تولید گوشت بوقلمون خبر داد و افزود: تولید گوشت بوقلمون سال گذشته ۶۴۴ تن بوده است.
وی بیان کرد: در حال حاضر ۱۱ (یازده) واحد پرورش گوشت بوقلمون به ظرفیت ۸۱۴۵۰ قطعه در استان همدان فعال است.
پورطلوعی عنوان کرد: مدت زمان دوره پرورش گوشت بوقلمون چهارماهه است و بیشترین پراکنش واحدهای تولیدی در شهرستان بهار با ظرفیت۴۹۵۰۰ قطعه قرار دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشارزی استان همدان ادامه داد: استانهای تهران، کرج و اصفهان از بازارهای هدف مصرف گوشت بوقلمون استان همدان محسوب میشوند.
گفتنی است، طبع گوشت بوقلمون گرم و تر بوده و منبعی غنی از پروتئین محسوب میشود که میتواند در رشد بافت و ترمیم بافتهای آسیب دیده موثر باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد