
جام جم آنلاین - خوزستان، عارف شرهانی اصل از وقوع حادثهای ناگوار در شهرک دانشگاه اهواز خبر داد و اعلام کرد: امروز در ساعت ۱۱:۲۴ صبح، یک دستگاه آسانسور در خیابان ۹ شهرک دانشگاه اهواز به طور ناگهانی سقوط کرد که این حادثه منجر به مصدومیت چهار مرد میانسال شد.
سخنگوی اورژانس خوزستان افزود: مصدومان این حادثه شامل چهار مرد ۵۵، ۴۱، ۴۲ و ۴۵ ساله هستند که بلافاصله پس از وقوع حادثه، توسط چهار دستگاه آمبولانس اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان گلستان اهواز منتقل شدند.
وی وضعیت سلامت آنان را در حال بررسی عنوان کرد.
شرهانی اصل همچنین اشاره کرد: این حادثه در نهایت در ساعت ۱۲:۴۷ به ستاد بحران استان خوزستان اعلام شد و تیمهای امدادی به سرعت در محل حاضر شدند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد