به گزارش جام جم آنلاین ،در دور برگشت از مرحله نیمه نهایی مسابقات فوتبال پیشکسوتان استان در اردبیل، تیم فوتبال تالار قصر سفید در ورزشگاه تختی اردبیل با نتیجه ۶ بر صفر تیم کشت و صنعت پارس آباد را درهم کوبید و با توجه به تساوی صفر صفر دور رفت، در مجموع دو بازی رفت و برگشت با نتیجه ۶ بر صفر مقتدرانه به فینال رسید.
در دیگر بازی دور رفت مرحله نیمه نهایی در بیله سوار، تیم فوتبال آذرآب بیله سوار با یک گل در برابر بازرگانی شمیار اردبیل به پیروزی رسید و با توجه به باخت ۳ بر یک در اردبیل، این تیم بازرگانی شمیار بود که درمجموع دو دیدار رفت و برگشت با نتیجه ۳ بر ۲ به فینال راه یافت.
دیدار فینال مسابقات فوتبال پیشکسوتان استان هفته آینده بین تیمهای تالار قصر سفید و بازرگانی شمیار در ورزشگاه تختی اردبیل برگزار خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو «جامجم» با محمدرضا باهنر عضو تشخیص مجمع تشخیص مصلت نظام مطرح شد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال