تناقض گویی!

بی تردید شنیدن سخنان متناقض از سوی مسوولان برای شهروندان نه تنها خوشایند نیست که چنین اظهارنظرهایی برازنده مسوولان هم نخواهد بود.
کد خبر: ۱۴۰۰۶۶

2روز گذشته قائم مقام سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گفت: با گذشت 2هفته از سهمیه بندی بنزین ، آمار سفرهای داخلی در کشور افزایش یافته است ، در حالی که رئیس این سازمان دیروز اعلام کرد: کاهش سفر بعد از سهمیه بندی کاملامحسوس است.
واقعیت این است که سهمیه بندی بنزین برای کشور ما که سالانه 40درصد مصرف بنزین خود را از خارج وارد می کند و این میزان برای کشور 6میلیارد دلار هزینه در بر دارد، ضروری است ، اما این ضرورت لزوما به معنای نادیده گرفتن دیگر تبعات آن نیست.
وقتی آمارها حکایت از این مساله می کنند که حدود 75درصد مسافرت ها به شهر مشهد، فقط با وسیله نقلیه شخصی صورت می گیرد، این اظهارنظر که سهمیه بندی بنزین بر کاهش میزان سفر هموطنان تاثیر نگذاشته ، کمی نامعقول به نظر می رسد.
بر همین اساس هم مدیر اتحادیه هتلها و هتل آپارتمان های استان تهران اعلام می کند، اجرای طرح سهمیه بندی بر میزان مسافرپذیری شهرهایی که خطوط ریلی و هوایی ندارند، بشدت تاثیر گذاشته و تا 40درصد به افت اشغال تخت هتلها انجامیده است.
این آمار یعنی تعطیلی اقتصاد گردشگری که برای کشوری چون ما مطلوب نیست. بنابراین به نظر می رسد مسوولان کشور باید برای توسعه سفر مردم و جبران تاثیر سهمیه بندی سوخت ، بر صنعت گردشگری تدبیری بیندیشند.
فراموش نکنیم نباید فرصت سهمیه بندی بنزین به تهدیدی علیه صنعت توریسم تبدیل شود.


زهرا عرب
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها