به گزارش جام جم آنلاین همدان و به نقل از روابط عمومی اداره کل هواشناسی استان همدان، حسین عابد اظهار کرد: طی چند سال اخیر بارش برفی بدین شکل یکسان و با عمق به نسبت زیاد در همدان رخ نداده بود.
وی درباره سامانه بارشی اخیر که از روز شنبه ۲۴ دیماه آغاز شد و تا یکشنبه ادامه داشت، گفت: از روز شنبه بارش برف آغاز شد و تا روز یکشنبه ادامه داشت که در این راستا هواشناسی استان اقدام به صدور هشدار زرد و نارنجی کرد.
مدیرکل هواشناسی استان همدان افزود: یکی از ویژگی های این سامانه بارشی آغاز و پایان بارش با برف بوده که طی سال های اخیر عمدتاً بارش در فصل زمستان شروع یا پایان بارش همراه با بارش باران بوده است.
وی ادامه داد: عمق برف در این سامانه بارشی بین ۱۰ تا ۶۰ سانتیمتر بوده و شهرستانهای همدان و اسدآباد بیشترین عمق برف را در بین شبکه ایستگاه های هواشناسی استان(۱۰۳ ایستگاه) دریافت کرده و به طور میانگین می توان گفت طی ۴۸ ساعت حدود ۳۵ سانتیمتر عمق برف در استان بوده البته بارش در ارتفاعات بیشتر بوده است.
عابد در پایان یادآور شد: آب حاصل از ذوب برف در این سامانه بارشی بین ۵ تا ۵۰ میلیمتر اندازه گیری شده و به طور تقریبی می توان گفت که این سامانه بارشی در سطح استان ۲۰ میلیمتر بارش به ارمغان آورده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
حسن روشن در گفت و گو با جام جم آنلاین مطرح کرد ؛
در گفتوگوی «جامجم» با یک کارشناس تحولات جمعیت ایران و جهان مطرح شد
با مسعود کاویانی، درباره تاریخچه، روند شکلگیری و افقهای پیش روی رادیو معارف گفتوگو کردیم
گپوگفت «جامجم» با چند هنرمند رادیویی در آغاز سال جدید