نحوه تهیه سوپ انار

فصل پاییز است و در این هوای سرد هیچ چیزی به اندازه یک سوپ یا آش گرم نمی‌چسبد و حالا که در این روزها انار به فور یافت می‌شودحیف است که آش یا سوپ انار را از دست بدهید. این سوپ خوشمزه و پرخاصیت را می‌توانید به راحتی و در حدود 60تا70 دقیقه تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.
کد خبر: ۱۳۸۷۳۹۷
نویسنده مژده مظهری

چه لازم داریم؟

آب انار: یک لیوان

عدس ریز: نصف لیوان

پیاز متوسط: یک عدد

کره: 50گرم

برنج نیم دانه: نصف لیوان

گوشت چرخکرده: 250 گرم

کشمش پلویی: 2قاشق غذاخوری

نعنا: 2قاشق غذاخوری

جعفری تازه خردشده: 2قاشق غذاخوری

پیازچه خرد شده: 2قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

چطور درست کنیم؟

برای تهیه سوپ انار خوب باید آب چند انار تازه را بگیرید. اگر دوست دارید طعم سوپ ملس شود، انارهای ترشتر را انتخاب کنید. عدس ها را در یک صافی بریزید و به خوبی با آب سرد بشویید. کره را را داخل قابلمه بیندازید و روی حرارت بگذارید تا آب شود و سپس پیاز را خرد کرده و در آن ریخته و تفت دهید. گوشت چرخکرده و انواع ادویه را نیز در ظرف مناسبی ریخته و خوب با هم مخلوط کرده و ورز داده و به شکل قلقلی درآورید. سپس عدس، گوشت، برنج را که از قبل شسته‌اید، نمک و فلفل را با هشت پیمانه آب داخل قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید. بعد از اینکه محتویات داخل قابلمه جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا مواد خوب بپزد. بعد از حدود 30 دقیقه، آب انار و جعفری و پیازچه ها را خرد کرده و داخل سوپ بریزید و ۱۵دقیقه دیگر صبر کنید و وقتی سوپ غلیظ شد و جا افتاد آن را در ظرف مناسبی ریخته و روی آن را با کشمش که از قبل شسته و با کمی روغن تفت داده‌اید، پیازداغ، جعفری و پیازچه خردشده و دانه‌های انار تزیین کرده و سرو کنید.

منبع: جام‌جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها