چه لازم داریم؟
خرما: 250 گرم
گردو خردشده : 250 گرم
شکر: نصف لیوان
بیکینگ پودر: 1قاشق چایخوری
آرد: 1 لیوان
تخممرغ: 4 عدد
روغن یا کره: به میزان لازم
چطور بپزیم؟
فر را تا 150درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب گرد تو خالی را آماده کرده و با کره چرب کنید. هسته خرماها را درآورده و آنها را با چاقو خرد کنید.(میتوانید از چیپس های خرما هم استفاده کنید) سپس آن را همراه با گردوی خردشده، آرد، شکر و بیکینگ پودر در ظرف مناسبی ریخته و مخلوط کرده و خوب هم بزنید. زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا کرده و در ظرفهای جداگانه بریزید. زرده ها را به مخلوط کیک اضافه کنید و هم بزنید. سفیده ها را جداگانه باهمزن بزنید تا خوب کف کرده و از ظرف جدا نشود. سپس آن را نیز به مواد کیک اضافه کنید و با کاردک کمی هم بزنید. مواد کیک را در داخل قالب کیک بریزید و به مدت 70دقیقه در فر قرار دهید تا خوب پپزد. سپس یک را از فر خارج کرده و 10 دقیقه استراحت دهید و درنهایت آن را در ظرف موردنظر برگردانده و بنا به ذائقه و سلیقهتان تزیین کرده و با نوشیدنی گرم سرو کنید.
منبع: جامجم آنلاین
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد