کیک خرمایی و گردو از کیک های خوشمزه و ساده اسفنجی است که در مدت حدود یک ساعت و نیم آماده شده و به دلیل داشتن خرما و گردو بسیار مقوی بوده و شما می توانید آن را به عنوان یک عصرانه مناسب روزهای سرد با انواع نوشیدنی‌های گرم سرو کنید.
کد خبر: ۱۳۸۷۲۷۷
نویسنده مژده مظهری

چه لازم داریم؟

خرما: 250 گرم

گردو خردشده : 250 گرم

شکر: نصف لیوان

بیکینگ پودر: 1قاشق چایخوری

آرد: 1 لیوان

تخم‌مرغ: 4 عدد

روغن یا کره: به میزان لازم

چطور بپزیم؟

فر را تا 150درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب گرد تو خالی را آماده کرده و با کره چرب کنید. هسته خرماها را درآورده و آنها را با چاقو خرد کنید.(می‌توانید از چیپس های خرما هم استفاده کنید) سپس آن را همراه با گردوی خردشده، آرد، شکر و بیکینگ پودر در ظرف مناسبی ریخته و مخلوط کرده و خوب هم بزنید. زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کرده و در ظرف‌های جداگانه بریزید. زرده ها را به مخلوط کیک اضافه کنید و هم بزنید. سفیده ها را جداگانه باهمزن بزنید تا خوب کف کرده و از ظرف جدا نشود. سپس آن را نیز به مواد کیک اضافه کنید و با کاردک کمی هم بزنید. مواد کیک را در داخل قالب کیک بریزید و به مدت 70دقیقه در فر قرار دهید تا خوب پپزد. سپس یک را از فر خارج کرده و 10 دقیقه استراحت دهید و درنهایت آن را در ظرف موردنظر برگردانده و بنا به ذائقه و سلیقه‌تان تزیین کرده و با نوشیدنی گرم سرو کنید.

منبع: جام‌جم آنلاین

برچسب ها: کیک گردو خرم
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها