چه لازم داریم؟
خرما: 250 گرم
گردو خردشده : 250 گرم
شکر: نصف لیوان
بیکینگ پودر: 1قاشق چایخوری
آرد: 1 لیوان
تخممرغ: 4 عدد
روغن یا کره: به میزان لازم
چطور بپزیم؟
فر را تا 150درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب گرد تو خالی را آماده کرده و با کره چرب کنید. هسته خرماها را درآورده و آنها را با چاقو خرد کنید.(میتوانید از چیپس های خرما هم استفاده کنید) سپس آن را همراه با گردوی خردشده، آرد، شکر و بیکینگ پودر در ظرف مناسبی ریخته و مخلوط کرده و خوب هم بزنید. زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا کرده و در ظرفهای جداگانه بریزید. زرده ها را به مخلوط کیک اضافه کنید و هم بزنید. سفیده ها را جداگانه باهمزن بزنید تا خوب کف کرده و از ظرف جدا نشود. سپس آن را نیز به مواد کیک اضافه کنید و با کاردک کمی هم بزنید. مواد کیک را در داخل قالب کیک بریزید و به مدت 70دقیقه در فر قرار دهید تا خوب پپزد. سپس یک را از فر خارج کرده و 10 دقیقه استراحت دهید و درنهایت آن را در ظرف موردنظر برگردانده و بنا به ذائقه و سلیقهتان تزیین کرده و با نوشیدنی گرم سرو کنید.
منبع: جامجم آنلاین
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
معاون سیمای رسانه ملی مطرح کرد
گفتوگو با فواد ایزدی کارشناس مسائل آمریکا
در گفتوگو با حسن هانیزاده مطرح شد:
رایزن سابق فرهنگی ایران در مصر: