حمله موشکی امریکا به سومالی

ناو جنگی نیروی دریایی امریکا با موشک به روستایی در سومالی که گفته می شود پایگاه مبارزان اسلامگرا است، حمله کرد.
کد خبر: ۱۳۶۰۱۹

به گزارش BBC، مقامات سومالی گفتند امریکایی ها به روستایی دورافتاده در منطقه پونتلند حمله کردند.
گزارش های امریکایی حاکی است هدف از بین بردن پایگاه نیروهای القاعده بود که به حمله در سفارتخانه های امریکا در کنیا و تانزانیا در 1998 متهم هستند.
این حداقل سومین حمله امریکا به خاک سومالی در سال 2007 است.
نیروهای امریکایی اوائل ژانویه کوشیدند 3 عضو القاعده را هدف قرار دهند اما موفق نشدند. کمی بعد در همان ماه امریکایی ها هدفی را در جنوب سومالی بمباران کردند.
نیروهای اتیوپی اواخر سال گذشته با حمایت امریکا و برخلاف منشور ملل متحد در حمله نظامی به سومالی اسلامگراهایی را که مدت 6 ماه از سال 2006 کنترل قسمت اعظم این کشور را در دست داشتند تارومار کردند.
این نخستین بار است که امریکا به منطقه پوتنلند سومالی، زادگاه یوسف عبدالهی رییس جمهور سومالی حمله کرده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها